IRC-Galleria

Sring

Sring

So who are you to wave your finger?

Blogi

- Vanhemmat »

Tormenting ThursdayPerjantai 28.10.2005 02:52

No tää päivä oli jotenkin maailman tylsin! Töihin, töistä serkulle, serkulta kotiin ja tässä ollaan. Pidin äidin kanssa vaan henkevän keskustelun ja oon juonu kaljaa.

Biisi joka kuvaa tämän hetistä/päiväistä tunnetta:
Paska - Bohemian Rhapsody

Winter WednesdayKeskiviikko 26.10.2005 21:39

Tää päivä ei ollut paska, mutta pari vittumaista asiaa tapahtu ja koko päivä oli niin epärealistinen. Voisinpa kertoo jotain kivaa aamusta:

- Äiti kävi aamulla hakemassa hiuskuivaajaa kun nukuin vielä, ja oli ilmeisesti sammuttanu herätyksen mun kännykästä kun se oli huutanu. Tämä johti melkein pommiin nukkumisen.
- Näin unta jossa kerroin kavereilleni mitä unta näin.
- Aamulla oli kylmä kun eskimon pillussa
- Menin suihkuun odottaen että pääsen lämpimän veden alle, mutta lämminvesi oli loppunut (asumme 100.v vanhassa talossa jossa on öljylämmitys ja kuumavesisäiliö) joten jouduin käymään kylmässä suihkussa.
- Jääkaapissa ei ollut kaljaa kuin 1 pullo enkä viitsinyt ottaa sitä koska olin juonut melkein koko päkin.
- Ulkona oli kylmä kuin eskimon pillussa.
Yhteenveto: Kaikkialla oli kylmää. Unikin oli kylmä. Hiuskuivaaja ja äitikin oli kylmä.

Töissä:
Matka töihin oli jotain niin ihmeellistä. Kävelin tietä pitkin kuunnellen musiikkia. Satoi lunta ja oli muutenkin ihan jees meininki. Ylittäessäni prisman sillan ja käveltyäni siinä parkkipaikalla, huomasin kuinka pilvet ikäänkuin kaikkosivat minusta. Kävelin myötä tuuleen ja pilvet juoksivat taivaan rantaa kohti. Tunne oli mitä hienoin ja niin epärealistinen. Silloin tiesin että päivästä tulee jotenkin merkittävä.
Olin pikkusen etuajassa töistä, joten päätin vielä mennä katselemaan pilviä vaikka olisin voinut olla lämpimässä prismassa. No kohta ovet jo avattiinkin ja pääsin sisälle. Kokosin tänään jonkun Öög toimisto tuolin ja Sviig Tv-tason joka oli pillusta. Pari muutakin tv-taso kokosin toisen harjoittelijan kanssa. Ihan normi työpäivä, ei mitään ihmeellistä. Paitsi Waussi oli poissa joten päivä meni hitaammin. Se on nykyään aina pois johtuen siitä että keikkaa pukkaa perkele.

Päivää päivää:
Noh, nousin bussiin joka johti kaupunkiin ja kaupungissa näin serkkuni Ilkan. Ilkan kanssa kerkesin oleen alle minuutin kun näimme Emen ja Heidin. Menimme sitten siihen heidän kanssaan kebabille ja vaihdoimme muutaman sanasen. Sitten näimme Tomin ja kävimme koskikeskuksessa. Koskikeskuksessa näin ystäväni Jonin. Kyselin Jonilta vähän huhuista jotka olin kuullut. Ja ne todellakin olivat huhuja, ja kuten tiedämme huhut vääristyvät ja niitä väritellään ainakun kerrotaan toiselle.
Siinä se päivä sitten menikin, eikä mitään merkittävää tapahtunu. Mutta vielä tätä päivää on jäljellä. Nyt olen koneella ja olen kuolleen väsynyt.

Jotain randomia: Meillä oli sämpylää koulussa josta meinasin oksentaa, sain purkkaa joka oli lääke foliopaska jutussa. Näytti ihan pitkältä ekstaasilta.

Ilta/yötä:
Mitään merkittävää ei tapahtunut. Mut pakotettiin vaan syömään soppaa. Ja sit hermostuin melkein koko perheelle, ja äiti siitä vähän kuittalikin. En yleensä tappele perheen kanssa. Nyt oon vaan ollu niin huonotuulinen että puran vihaani kaikkiin ihmisiin. Jopa ystäviin. Äiti todellakin yritti puristaa musta jotain ulos. Sano että halus tietää mikä mua vaivaa kun mää niihin vihaani purkaan. Sanoin vaan että ne on mun yksityisasioita. En mää niitä tännekkään laita.

Biisi joka kuvaa tämän hetkistä/päiväistä tunnetta:
Opeth - The Moor

This TuesdayKeskiviikko 26.10.2005 01:22

Voi voi, tämäkin päivä menny niin perseelleen kuin olla ja voi. Aamupalaks kaljaa ja töihin. Töissä oli ihmeen mukavaa, johtuen varmaan henkilökunnasta joka on ehkä mukavin jonka olen tavannut. Tietysti nyt kun olen siellä siellä on vielä parempi henkilökunta.
Tänään oli myös toisen (tällä hetkellä nimettömän) bändin reenit, ja jotain siellä sai aikaan. Lähinnä kerrattiin vanhoja (vielä keskeneräisiä) biisejä. Ties koska ne valmistuu. Tällä hetkellä bändit ovat varmaan ainoat asiat jotka elämässäni ovat ns. syy elää.

Töistä:Olen siis Sotkalla työharjoittelussa. Siellä on mukava henkilökunta joka johtaa siihen että päivät menevät nopeasti ja mukavasti. Kasasin yhden ruokailusarjan tuolin, muutaman toimistotuolin sekä lasten lelulaatikon (jonka kusin aika pahasti koska en nähnyt yhtien ruuvien esireikiä, joka johti siihen että puu vähän lohkesi).
Isäni oli kyseisen myymälän myymäläpäällikkö vähän aika sitten, joka kostautuu minulle kyllä. Nykyinen myymäläpäällikkö oli siis isäni entinen alainen (nyyh). Päivää piristi myös se, että jogurttini oli menny vanhaksi enkä voinut syödä sitä. Päätin ottaa sen sijaan sitten kahvia, ja kahvi taukoni (2 taukoa) kesti sitten vähän yli tunnin, + ruokailu (1 tunti). Olisipa työelämä oikeasti tällaista...

Jotain randomia: Riitelin exän kanssa, näin hauskan ilmeen.

Jep, ikinä en ole päiväkirjaa kirjoitellut, mutta nyt teki vaan mieli, ja uskon että tulen jatkossakin kirjoittamaan vaikka ketään ei todellakaan voisi vähempää kiinnostaa mitä tälläiselle takabörsapaskahomolle kuuluu.

Lyhyesti kerrattuna päivä meni näin: Heräsin (oli vielä ihan vitun kylmä, eskimon vitun), tein aamutarpeet (suihku, aamupala ym.), menin töihin (työssäharjoittelua 2kk), menin töistä kotiin, reenit oli melkein heti, tulin koneelle ja tässä sitä vähän niinkun ollaan.

Biisi joka kuvaa tämän hetkistä/päiväistä tunnetta:
The Crown - Crowned in terror
- Vanhemmat »