IRC-Galleria

Sring

Sring

So who are you to wave your finger?

Blogi

- Vanhemmat »

Toll of ThursdayPerjantai 04.11.2005 01:27

En jaksa ees kirjottaa kun vituttaa niin.

Swallow the sun - Deadly nightshade

Nutsack SaturdaySunnuntai 30.10.2005 17:29

Päivä:
Mites se nyt sitten eilen meni... Koko päivän olin koneella siihen asti kunnes piti kaverin 18.v synttäreille lähtee.

Ilta:
Siitä synttäreiltä sit kaupunkiin Aleksin kaa kattoon Saraa ja Saimia. Bussista noustuamme Sara ja Saimi olikin siinä jo, niin oli myös Jimi. Jotain siinä juteltiin ja sitten lähdettiin Makuunille päin.
Istuskeltiin siinä edessä sitten. Jotain paloillin siinä, ja sattumalta sylkäsin takille. Oli muutenkin hermot vähän kireellä, niin sitten se oli se vikatikki. Sit siinä jotain manailin kun joku otti mua päästä kii ja kysy et mikäs sua noin nyt vituttaa? Kummisetähän se siinä. Jotain juteltiin siinä ja kyseli et oonko mää vähän ottanu? Jep, en paljoo. Okei, koita nyt pitää ittestäs huolta... niin ja voisit tota sylkemistä vähän opetella. ehh...

Siitä sit kotiin juomaan... yksin... Ja siitä sit nukkuun... yksin... <- Hullun hupaisi Lauantai, suosittelen.

Jotain Randomia:
Juttelin Lauran kanssa neljään asti aamulla.

Biisi joka kuvaa tämän hetkistä/päiväistä tunnetta:
Kayak - Anne

Frightening FridayLauantai 29.10.2005 05:41

Tää päivä oli aivan uskomaton! Ensin töihin, siitä klubille, siitä demoo nauhotteleen ja siitä muiluilee.

Aamu:
Meinasin taas kerran nukkua pommiin, mutta koira herätys yllätti. Normi aamusetti taas. Tällä hetkellä en muista otinko kaljan aamupalaks. Mutta ihan jees aamu oli joo. Hukutin hämähäkinkin, koska en tienny ettei se siedä suihkua. Ja sitten töihin.

Töissä: No se meni miten meni. Oli vähän sekanen päivä. Laitoin tuolin selkänojan väärinpäin, ja yöpöytä meni miten meni...

Päivä:
Töistä lähdettyäni menin Klubille, jossa Mira rakas odotti mua (Piisu galleriassa), ja olihan siellä Janette (_Janetzki_) rakaskin. Satuinpas samaan aikaa myös Saran (Sarakiiu), Juulin (Juu-li), Ja Lauran (Eel) kanssa samaan huoneeseen.
Klasun piti tulla sinne mutta eipä tullutkaan (Waussi). Hetken siellä Miran ja Janeten kanssa istuttiin kunnes Janette lähti, ja melkein heti perään Mirankin kanssa poistuttiin. Sen jälkeen suunnattiin matkamme kohti pankkikulmaa (sellanen joku paskavittu). Siellä molemmat avauduttiin toisillemme ja angst angst angst. Ihmettelen kyllä miten se jakso kestää mun valittamista. Sitten Miran äiti jo hakikin Miran avantouinneille, ja jäin yksin.
Nyt oli aika suunnata matka kohti kaverini Markuksen kotia (Viocress), jossa nauhoittaisimme demoa. Mutta eihän siitä mitään tulisi ilman työkalupakkia, joten rimpautin isälle ja eikös sieltä sattunut karjalan työkalupakki tulemaan. Siinähän ne nauhotukset meni, kaljaa juodessa, laulaessa ja banjoo soitellessa.

Randomia: Banjo on helvetin helmi soitin ja ostan sen heti kun on rahaa, Karjala on parasta kaljaa, bussin penkit irtoo helposti, Orkalle vedettiin bommauksia (en minä tai ketkään edellä mainituista kavereista), Mensura on hyvä bändi ja mäkissä ei myydä euron hampurilaisia (jotka maksoivat ennen markan) yhdentoista jälkeen. Saatanan paskiaiset.

Ilta:
Makelta lähdettyäni menin bussilla keskustorille, jossa näin Ida kullan (Idaaa). Lähdimme Idan kanssa hakemaan bussirahaa minulle iltamaksua varten Jonin (Crowned) äidiltä. Siinä matkalle avauduin taas ja Ida minulle. Tänään on ollut avautumisien päivä. Taisin mää jollekkin muullekkin avautua mutta nyt ei vaan muista.
No siinähän se ilta sitten menikin mäkin kulmalla juodessa (oh my god...). Ikinä siellä juonu. No, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Siellä oli pari kaveria, mm. "Miro", Petteri, Jon, Tiia, Joonas, Jeppe, Anssi (Anassi^, Miika (Miikapoika), Teemu(Susitukka, vitun satseissa), ja jotain muita mukavia. Käytiin siinä mäkissä iidan kaa jäätelölläkin kun jotain vitun homo hampurilaisia vittu enään myydä kello 11 jälkeen. Ei saatana. Niin, ja oli Mirokin siellä joo.
Bussimatkalla sattui kyytiin Eki, Häkkinen, Karhe ja jotain muita mukavia. Siinähän se bussimatka meni. Ajattelin ottaa matkamuiston, joten otin yhden penkin mukaan. Se on tällä hetkellä autoni takakontissa. Siitä sitten kotiin hakeen lisää kaljaa, ja siitä sitten Orimuskioskille. Siellä oli Aleksi kulta (Aleksipoika), Anssi, Samppa (Sampsa^^), Miika ja Ida.
Siellä tuli juotua pari muilua, ja vedettyä pähkinöitä. Ei siä kauan kestäny olla kun sinne yhden aikaan poljin. Nyt tässä sit kirjoittelen. Ihan hauska päivä oli joo.

Biisi joka kuvaa tämän hetkistä/päiväistä tunnetta:
Jack Black - Let's get it on (Barry White cover)

Tormenting ThursdayPerjantai 28.10.2005 02:52

No tää päivä oli jotenkin maailman tylsin! Töihin, töistä serkulle, serkulta kotiin ja tässä ollaan. Pidin äidin kanssa vaan henkevän keskustelun ja oon juonu kaljaa.

Biisi joka kuvaa tämän hetistä/päiväistä tunnetta:
Paska - Bohemian Rhapsody

Winter WednesdayKeskiviikko 26.10.2005 21:39

Tää päivä ei ollut paska, mutta pari vittumaista asiaa tapahtu ja koko päivä oli niin epärealistinen. Voisinpa kertoo jotain kivaa aamusta:

- Äiti kävi aamulla hakemassa hiuskuivaajaa kun nukuin vielä, ja oli ilmeisesti sammuttanu herätyksen mun kännykästä kun se oli huutanu. Tämä johti melkein pommiin nukkumisen.
- Näin unta jossa kerroin kavereilleni mitä unta näin.
- Aamulla oli kylmä kun eskimon pillussa
- Menin suihkuun odottaen että pääsen lämpimän veden alle, mutta lämminvesi oli loppunut (asumme 100.v vanhassa talossa jossa on öljylämmitys ja kuumavesisäiliö) joten jouduin käymään kylmässä suihkussa.
- Jääkaapissa ei ollut kaljaa kuin 1 pullo enkä viitsinyt ottaa sitä koska olin juonut melkein koko päkin.
- Ulkona oli kylmä kuin eskimon pillussa.
Yhteenveto: Kaikkialla oli kylmää. Unikin oli kylmä. Hiuskuivaaja ja äitikin oli kylmä.

Töissä:
Matka töihin oli jotain niin ihmeellistä. Kävelin tietä pitkin kuunnellen musiikkia. Satoi lunta ja oli muutenkin ihan jees meininki. Ylittäessäni prisman sillan ja käveltyäni siinä parkkipaikalla, huomasin kuinka pilvet ikäänkuin kaikkosivat minusta. Kävelin myötä tuuleen ja pilvet juoksivat taivaan rantaa kohti. Tunne oli mitä hienoin ja niin epärealistinen. Silloin tiesin että päivästä tulee jotenkin merkittävä.
Olin pikkusen etuajassa töistä, joten päätin vielä mennä katselemaan pilviä vaikka olisin voinut olla lämpimässä prismassa. No kohta ovet jo avattiinkin ja pääsin sisälle. Kokosin tänään jonkun Öög toimisto tuolin ja Sviig Tv-tason joka oli pillusta. Pari muutakin tv-taso kokosin toisen harjoittelijan kanssa. Ihan normi työpäivä, ei mitään ihmeellistä. Paitsi Waussi oli poissa joten päivä meni hitaammin. Se on nykyään aina pois johtuen siitä että keikkaa pukkaa perkele.

Päivää päivää:
Noh, nousin bussiin joka johti kaupunkiin ja kaupungissa näin serkkuni Ilkan. Ilkan kanssa kerkesin oleen alle minuutin kun näimme Emen ja Heidin. Menimme sitten siihen heidän kanssaan kebabille ja vaihdoimme muutaman sanasen. Sitten näimme Tomin ja kävimme koskikeskuksessa. Koskikeskuksessa näin ystäväni Jonin. Kyselin Jonilta vähän huhuista jotka olin kuullut. Ja ne todellakin olivat huhuja, ja kuten tiedämme huhut vääristyvät ja niitä väritellään ainakun kerrotaan toiselle.
Siinä se päivä sitten menikin, eikä mitään merkittävää tapahtunu. Mutta vielä tätä päivää on jäljellä. Nyt olen koneella ja olen kuolleen väsynyt.

Jotain randomia: Meillä oli sämpylää koulussa josta meinasin oksentaa, sain purkkaa joka oli lääke foliopaska jutussa. Näytti ihan pitkältä ekstaasilta.

Ilta/yötä:
Mitään merkittävää ei tapahtunut. Mut pakotettiin vaan syömään soppaa. Ja sit hermostuin melkein koko perheelle, ja äiti siitä vähän kuittalikin. En yleensä tappele perheen kanssa. Nyt oon vaan ollu niin huonotuulinen että puran vihaani kaikkiin ihmisiin. Jopa ystäviin. Äiti todellakin yritti puristaa musta jotain ulos. Sano että halus tietää mikä mua vaivaa kun mää niihin vihaani purkaan. Sanoin vaan että ne on mun yksityisasioita. En mää niitä tännekkään laita.

Biisi joka kuvaa tämän hetkistä/päiväistä tunnetta:
Opeth - The Moor

This TuesdayKeskiviikko 26.10.2005 01:22

Voi voi, tämäkin päivä menny niin perseelleen kuin olla ja voi. Aamupalaks kaljaa ja töihin. Töissä oli ihmeen mukavaa, johtuen varmaan henkilökunnasta joka on ehkä mukavin jonka olen tavannut. Tietysti nyt kun olen siellä siellä on vielä parempi henkilökunta.
Tänään oli myös toisen (tällä hetkellä nimettömän) bändin reenit, ja jotain siellä sai aikaan. Lähinnä kerrattiin vanhoja (vielä keskeneräisiä) biisejä. Ties koska ne valmistuu. Tällä hetkellä bändit ovat varmaan ainoat asiat jotka elämässäni ovat ns. syy elää.

Töistä:Olen siis Sotkalla työharjoittelussa. Siellä on mukava henkilökunta joka johtaa siihen että päivät menevät nopeasti ja mukavasti. Kasasin yhden ruokailusarjan tuolin, muutaman toimistotuolin sekä lasten lelulaatikon (jonka kusin aika pahasti koska en nähnyt yhtien ruuvien esireikiä, joka johti siihen että puu vähän lohkesi).
Isäni oli kyseisen myymälän myymäläpäällikkö vähän aika sitten, joka kostautuu minulle kyllä. Nykyinen myymäläpäällikkö oli siis isäni entinen alainen (nyyh). Päivää piristi myös se, että jogurttini oli menny vanhaksi enkä voinut syödä sitä. Päätin ottaa sen sijaan sitten kahvia, ja kahvi taukoni (2 taukoa) kesti sitten vähän yli tunnin, + ruokailu (1 tunti). Olisipa työelämä oikeasti tällaista...

Jotain randomia: Riitelin exän kanssa, näin hauskan ilmeen.

Jep, ikinä en ole päiväkirjaa kirjoitellut, mutta nyt teki vaan mieli, ja uskon että tulen jatkossakin kirjoittamaan vaikka ketään ei todellakaan voisi vähempää kiinnostaa mitä tälläiselle takabörsapaskahomolle kuuluu.

Lyhyesti kerrattuna päivä meni näin: Heräsin (oli vielä ihan vitun kylmä, eskimon vitun), tein aamutarpeet (suihku, aamupala ym.), menin töihin (työssäharjoittelua 2kk), menin töistä kotiin, reenit oli melkein heti, tulin koneelle ja tässä sitä vähän niinkun ollaan.

Biisi joka kuvaa tämän hetkistä/päiväistä tunnetta:
The Crown - Crowned in terror
- Vanhemmat »