IRC-Galleria

Sring

Sring

So who are you to wave your finger?

Blogi

- Vanhemmat »

This TuesdayKeskiviikko 26.10.2005 01:22

Voi voi, tämäkin päivä menny niin perseelleen kuin olla ja voi. Aamupalaks kaljaa ja töihin. Töissä oli ihmeen mukavaa, johtuen varmaan henkilökunnasta joka on ehkä mukavin jonka olen tavannut. Tietysti nyt kun olen siellä siellä on vielä parempi henkilökunta.
Tänään oli myös toisen (tällä hetkellä nimettömän) bändin reenit, ja jotain siellä sai aikaan. Lähinnä kerrattiin vanhoja (vielä keskeneräisiä) biisejä. Ties koska ne valmistuu. Tällä hetkellä bändit ovat varmaan ainoat asiat jotka elämässäni ovat ns. syy elää.

Töistä:Olen siis Sotkalla työharjoittelussa. Siellä on mukava henkilökunta joka johtaa siihen että päivät menevät nopeasti ja mukavasti. Kasasin yhden ruokailusarjan tuolin, muutaman toimistotuolin sekä lasten lelulaatikon (jonka kusin aika pahasti koska en nähnyt yhtien ruuvien esireikiä, joka johti siihen että puu vähän lohkesi).
Isäni oli kyseisen myymälän myymäläpäällikkö vähän aika sitten, joka kostautuu minulle kyllä. Nykyinen myymäläpäällikkö oli siis isäni entinen alainen (nyyh). Päivää piristi myös se, että jogurttini oli menny vanhaksi enkä voinut syödä sitä. Päätin ottaa sen sijaan sitten kahvia, ja kahvi taukoni (2 taukoa) kesti sitten vähän yli tunnin, + ruokailu (1 tunti). Olisipa työelämä oikeasti tällaista...

Jotain randomia: Riitelin exän kanssa, näin hauskan ilmeen.

Jep, ikinä en ole päiväkirjaa kirjoitellut, mutta nyt teki vaan mieli, ja uskon että tulen jatkossakin kirjoittamaan vaikka ketään ei todellakaan voisi vähempää kiinnostaa mitä tälläiselle takabörsapaskahomolle kuuluu.

Lyhyesti kerrattuna päivä meni näin: Heräsin (oli vielä ihan vitun kylmä, eskimon vitun), tein aamutarpeet (suihku, aamupala ym.), menin töihin (työssäharjoittelua 2kk), menin töistä kotiin, reenit oli melkein heti, tulin koneelle ja tässä sitä vähän niinkun ollaan.

Biisi joka kuvaa tämän hetkistä/päiväistä tunnetta:
The Crown - Crowned in terror
- Vanhemmat »