IRC-Galleria

Onneks ootte jätkät nii kypsii.<3Torstai 28.05.2009 14:43

Hauska isä

Olin sopinut mun poikaystävän kanssa, että se tulee meille koulun jälkeen. Mun vanhemmat ei ollu nähny sitä vielä kertaakaan. Kun me istuttiin bussissa, meidän viereen käytävän toiselle puolelle istui tutun näköinen mies. Meidän isä! Lopun matkaa isä puhui koko ajan ja kiusasi meitä nimittelemällä nuoreksi pariksi. Seuraavana päivänä poikaystäväni kertoi asiasta melkein kaikille meidän koulussa ja jätti mut.
– Pellen tytär


Hyökkäys takaapäin

Meillä oli matikankoe ja luokassa oli ihan hiljaista. Tunsin, kuinka nenässä alkoi kutittaa. Minulta pääsi kovaääninen aivastus. Pahinta ei kuitenkaan ollut ääni vaan se, että edessä istuva poikaystäväni sai ”roiskeita” hiuksiinsa. Hän suuttui siitä niin paljon, että teki jutustamme lopun. Myöhemmin kysyin, voitaisko me alkaa uudelleen, mutta hän vastasi ei.
– Atsiih


Rakkaus sirpaleina

Olin ekaa kertaa poikaystäväni kotona. Hän toi mulle mehua. Kun olin ottamassa lasia häneltä, otteeni jotenkin petti ja lasi putosi lattialle. Totta kai se meni sirpaleiksi, ja mehukin levisi matolle. Tulin ihan punaiseksi ja pyysin anteeksi, kun aloin koota lasinpalasia. Kun sain palat kerättyä, nousin pystyyn ja satuin astumaan poikaystäväni varpaille. Poika kiljahti kivusta. Pyysin taas anteeksi ja tuumasin, että taidan lähteä kotiin. ”Selvä!” poika vain sanoi. Pari päivää myöhemmin hän ilmoitti, ettei me olla enää yhdessä. Mua hävettää vieläkin.
– EL


Tuoksahtava kumarrus

Kaksi vuotta sitten olin noin 11-vuotias, kun tanssiryhmälläni oli esitys teatterissa. Katsomossa oli varmaan 200 ihmistä ja tietysti mun koko suku. Esiinnyimme ekoina. Alkuun tanssi meni tosi hyvin, mutta sitten sekosin askeleissa niin, että yleisöäkin nauratti. Lisäksi päästin jättipaukun esityksen lopussa, kun me kaikki kumarrettiin yleisölle. Muut tanssijat osoittivat minua, niin että kaikki varmaan tiesivät mistä se ääni ja haju tulivat. Poikakaverini oli katsomossa kavereineen. Yksi pojista kysyi kovaan ääneen: ’Eiks toi oo sun tyttöystäväs?’ Sen jälkeen poikaystävä jätti mut.
– Tanssija


Yhden tarun loppu

Olin poikaystäväni kanssa rannalla. Kun lähdimme kotiin päin, hän lupasi kantaa minua reppuselässänsä. Poikaystävälläni oli päällään uimahousut ja valkoinen paita. No, lähdimme kotiin päin ja noin puolessa välissä minulta pääsi ensimmäiset kuukautiseni poikaystäväni valkoiselle paidalle. Hän huomasi jotain märkää selässään ja laski minut alas. Hän otti paidan pois, huomasi siinä olevan verta ja varmaankin tajusi heti mitä siinä oli, kun juoksi pois. Illalla tuli soitto ja hän kertoi jättävänsä minut. Se oli noloa!
– Typy-94


Johan oli suukko!

Meillä oli koulussa disko, ja mun oli pakko päästä sinne, vaikka olin flunssassa. Poikaystäväni tuli sinne myös, ja pussasi mua. Ja siinä samassa kurkustani nousi sellainen inhottava limapallo, joita flunssassa tulee. Onnistuin jotenkin vielä yskäisemään sen poikaystäväni suuhun. Poika juoksi kauheeta vauhtia vessaan syljeskelemään. Mä lähdin itkien kotiin. Seuraavana päivänä poikaystäväni jätti mut.
– Yäk

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.