IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

himaanKeskiviikko 14.12.2005 22:04

vihdoinki pääs duunist himaa 12h 30minsaa puskenu :E.

oli mul juttuuki. -hassu kotimatka :D-

menin duunist essolle hakee settii, tiskin takana oli kaks myyjää ja kummallaki oli asiakas, toise asiakkaan electroni ei toiminu se myyjä höyläs joku 10minsaa sitä siin. no ei se mitää toine asiakas tilas itelleen 2 burgeria ja se myyjä alko vääntää niit siin, vaik takana oli jonos ihmisii, yks korsto huutaa "myyttekste tääl viel bensaa"
myyjä vastaa ilosena "joo" sit se hönön näköne jätkä jonka electron ei wörkkiny kysy silt huutaja jätkält et "eiks meidä ostokset sit oo tärkeitä" se vastas "emmä kysyny sulta mitää" ..."no mä kysyin" sit pääsin kassalle vihdoinki \o/

2asiakasta ja 15minsaa meni essolla JEE!

ku pääsin essolta toho kotitielle
jätskiauto vetää 10km/h mun edes sit se heittää pillit päälle ja vetää sen vitun ärsyttävän melodian, sitku se heittää sen autonsa tien sivuun narikkaan ni yhtäkkiä luukku aukee mis on niit jädei, ne kaikki levähtää siihe tielle, ni se apina juoksee autost ulos ja jää tuijottaa niit jätskei \o/ ei helvetti :D

NOJOO
NOJUU

semmosta.

PirteetäTorstai 08.12.2005 08:00

Taas on nukuttu tosi hyvin ja kauan 3.5tuntia levollista unta ja töihin. voi olla et paukkuu sit iltapäivällä päiväunien merkeissä :]

Lauantai iltaSunnuntai 27.11.2005 08:18

Kuskina! Iljaboi täytti vuosia, pippaloitii munkan isoimmas lasitalos..spect. Kuskina on kiva olla \o/. kiitti tonille pipiksist

ViikonloppuLauantai 26.11.2005 08:12

Viikonloppu vedetää duunissa, snadi väsymys (helvetin iso :D), ens viikonloppuna ei kyl duunii vaan jotain ihan muuta :].

Herätys klo 6.00 -> Katse ulos ikkunasta -> Talven ekat lumet :) piristi!

herätys!Keskiviikko 23.11.2005 07:49

taas joutu herätä klo kukko&kana, mut onneks o kuppi suffeet edes ja tupakka lavassa, viikon puolivälissä mennään \o :)

hohhoijaaPerjantai 04.11.2005 07:40

jep jep, 10torkku painalluksen jälkeen sitä 'jakso' taas nousta, parin viikon työputki takana. Tänään pääsee ottaa rennosti ja herätä ei tarvi viikonlppuna viiden maissa aamulla joten \o rlx. :), of corz.

väsyttää.Maanantai 31.10.2005 07:45

joo se ois duuniin lähdettävä taas, vklp meni duunissa että hörähti. ei meinaa väsytä yhtää ku ulkonaki on niin saatanan kirkasta, et saa silmät auki ja on pirtee ku talviunilta heränny karhu \o.

...väsyneet aamut

::.Rankka Päivä.::Keskiviikko 26.10.2005 22:38


Päivä alko loistavasti, nukuin pommiin!!. Vein auton aamulla huoltoon ja siitä lähdin myöhästyneenä kohti työpaikkaa, kävelin dösäpysäkille, bussi jolla piti mennä meni just nenän edestä..nooh venailin seuraavaa bussia räntäsateessa 20minuuttia. Bussi oli 10 minsaa myöhässä ja vitutti vaan enemmä. Mun piti jäädä Ilmalan juna-aseman kohalla pois dösästä mut jäinki yhen pysäkin liian aikasin, kävelin autosillan vierustaa pitkin kohti juna-asemaa, isot rekat roiskutti kuraa kengille ja housuille JESS! tätä viel kaipasinki.
Sit ku pääsin junaan ja kävelin juna-asemalta duuniin ni katolta tippuu 1m x 2m kokonen loskaläjä suoraa naaman etee, ei paljo naurattanu, kastu loputki vaatteet \o/. myöhästyin duunist vaa 2h :D.

íha siisti aamu oli
- Vanhemmat »