IRC-Galleria

Stalinger

Stalinger

Tohtori Odd Mindstein

Vuosi nuoruudestaniMaanantai 02.06.2008 14:52

Tasan vuosi täynnä. Kaikenkaikkiaan koko vuosi meni erittäin positiivisella latauksella alusta loppuun, eikä suurempia kriisejä ole tullut. Täten julistan seuraavan vuoden alkavaksi nyt 2.6. Odotan innolla mitä tulevaisuus tuo mukanaan, ja annan uudenvuoden lupauksena itsestäni vielä enemmän irti jos siihen kykenen. Peruskallio on valettu, eli vakaalla pohjalla mennään ja vauhti sen kun kiihtyy, hyvässä mielessä tietenkin.

Viimeisen vuoden aikana koin ihmeparantumisen... Olen suurimman osan ajasta selvänä, ja tämän ansiosta painokin hyppäsi reilut kymmenen kiloa ylöspäin. Jos ei ole hyvä olla, ei ole ruokahalua, eikä sen puoleen selvänäkään. Tämä tapahtui ilman jeesusta, jehovaa, buddhaa tms. harhakuvaa. Välillä on kaiken yhteiskuntakriittisen itkun ja sormella osoittelun lomassa pakko sanoa että elämä on ihanaa!

Kristallipalloni näkee tulevaisuudessa paljon iloa ja onnea. Enää en ole se vene ilman airoja vaan seison sillä peruskalliolla maissa ja katson niitä muita veneitä joita tuuli huuhtoo yhä kauemmas horisonttiin. Minä jään tähän! Rakastan sua Ida!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.