IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Haaste donalde:ltaMaanantai 30.01.2006 16:39

Haaste donalde:lta

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1) Juon joka päivä vähintään yhden annoksen alkoholia.

2) Jotain taustamelua pitää aina olla kun koneella istuu, riippumatta siitä missä on. Lujalla soiva musiikki toimii parhaiten.

3) Odotan että joku perheen jäsen tulee käymään ja siivoa asunnon tiskien ja muiden roskien osalta.

4) Vessaan on pakko aina ottaa Aku Ankka mukaan, muuten tarpeiden tekemisestä ei tule mitään.

5) Jos unohdan kännykän kotiin panikoidun ja lähden hakemaan sitä, olin sitten missä tahansa kun huomaan sen jääneen. Asioista voi myöhystä mutta puhelinta ei voi unohtaa.

Haastan: fgeek, ViiruZ, Angel_80, Taibbe, Anuh-

Kännis taasTorstai 08.12.2005 07:48

Tjooh, onhan sitä täs jo 30.11 lähtien vedetty vitutukseen juomaa enemmän tai vähemmän. Ehkä se helpottaa ku pääsee vittuun täältä helsingin wannabe-ihmisten seasta.

MuuttohommiaKeskiviikko 26.10.2005 20:14

Noniin, muutto päällä ja kaikki menee vituilleen. Nälkä ja kaikki astiat ja kokkikamat pakattuna. Ja auto puuttuu =/, ja toi yks ei oo vieläkään tullu hakeen noita kamojaan täältä. Käpy palaa pikku hiljaa.

NoniinSunnuntai 23.10.2005 17:01

Nuin, oli sitten kiva ilta olla Tillikassa töissä. Pari päähänlyöntikilpailua lukuun ottamatta ihan rauhallista.
Kaveri toi koiransa mulle pariksi päiväksi hoitoon kun ite lähti espanjaa, tosi reilua mua kohtaa. Mut kai se piski tuolla jaloissa menee nää muutamat päivät.

#Kuuhullut-miitti 21.10.2005Lauantai 22.10.2005 17:41

Miitti oli, miitti meni. Kaikki sai ruokansa eteen tosin hieman viiveellä ja palautuksilla mut kuitenkin ihan hyvin meni. Lopulta porukka hajosi osiin ja jokainen meni omia menojaan, hevihelvetistä teinikikkelitrancebileiseen. Muistoja tuli ja huono-olo seurasi, joten ei voi muuta sanoa kuin että hyvin meni. Kuvia ehkä joskus tulossa millainen kööri oli kasassa. http://koti.welho.com/jriihija/kuuhullut/
- Vanhemmat »