IRC-Galleria

Strawberrykiss_

Strawberrykiss_

Catch the Sun, before it`s gone.

Selaa blogimerkintöjä

Eräältä sivulta kommentti. Sunnuntai 30.09.2007 00:45

"Nykyisin helpoiten verenpainetta nostaa VÄLINPITÄMÄTTÖMYYS TOISISTA IHMISISTÄ. Mun tekee niin pahaa katsoa kuinka paljon ympärillä on vinksahtaneita ihmissuhteita (sukulaisten kesken, parisuhteissa, lasten ja vanhempien välillä, “ystävillä”, työyhteisöissä). Pahaa tekee myös seurata, että nämä ihmissuhteissaan kolauksia saaneet ihmiset eivät saa paljonkaan tukea, koska ympärillä kaikilla ihmisillä on niin kiire tai ei vaan kiinnosta.

Miksi ihmiset eivät aidosti välitä toisistaan? Olisiko niin ylivoimaista pysähtyä ja olla läsnä toiselle? Ei se vaatisi paljon näyttää toiselle kuinka tärkeä ihminen hän on , kuinka edes joku välittää ja ymmärtää.

Minä toivoisin olevani sellainen ihminen, jonka puoleen ystäväni rohkenevat kääntyä silloin kun tukea kaipaavat. En minä aina osaa auttaa ja neuvoa, mutta kuuntelen ja olen läsnä, jos minua toinen murheissaan tarvitsee.

Jos ei välinpitättömyyttä olisi niin kenenkään ei tarvitsisi tuntea yksinäisyyttä. Perheet olisivat onnellisempia, parisuhteet tasapainoisempia, eikä ihmisten tarvitsisi niin murehtia henkisten voimavarojensa riittämistä työ-ja yksityiselämässä."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.