IRC-Galleria

Strawberrykiss_

Strawberrykiss_

Catch the Sun, before it`s gone.

Selaa blogimerkintöjä

Hei, hei mitä kuuluu. Kato ittees mihin kuntoon oot ajautunu. Joka kerta ku törmään suhun oot kännis. Näen sut baarissa mut muuten sua ei näy missää. Ei oo hienoo. Noi sun säätös, ne on vaarallisii ja et oikee osaa pitää housujas kii. Se on huolestuttavaa. Sä et oo enää teini. Ennen aviomiesmatskuu, nyt enemmän jotain ihan muuta. Ennen mukava mut nyt hukassa. Sä olit erityinen, nyt ihan kuka vaan. Oikeesti, sillon menee ankeesti.

Et taida käsittää miten toi lähtee käsistä. Joskus oli hauskaa mut nyt sua ei voi ku sääliä. Et taida käsittää et enää mistää välitä. Jarruta ees välillä.

Anteeks, mut jonku täytyy puhuu suoraan. Ei kukaa tykkää miehestä, joka on huonokäytöksinen. Tai miehest, johon ei voi luottaa. Ei oo siistii. Eikä tälläne oo eka kerta, siihen on jo totuttu. Ja totta on et kaiken voi tehdä tyylillä. Mut jotkut miehet on vaa tyhmiä.

Nyt mieti tarkkaan mitä teet seuraavaks. Peli ei ehkä oo viel menetetty. Onhan pahemmastaki selvitty vaikka tuntuu ettei sielt oo paluuta. Kaikki meist on tehny asioita jotka kaduttaa. Nyt on aika skarppaa ja jarruttaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.