IRC-Galleria

Strelka

Strelka

and I'm not sorry, it's human nature.

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Tiistai 28.02.2006 18:07

Villikersa haastoi, tänkjuu. :)


Listaa kymmenen laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä. kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden kymmenen laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. W.A.S.P - L.O.V.E Machine
2. Velcra - Memory loss
3. Warmen - Somebody's watching me
4. Mötley Crue - If I die tomorrow
5. Velcra - Solar red
6. W.A.S.P - I wanna be somebody
7. Amine - J'voulais
8. Amine - Ma vie
9. Steelheart - Like never before
10. The Killers - Somebody told me


haaste voisi lähteä seuraaville:
anskiliinu
PieniPahaSusi
DriannA86
Zodiac_Maniac

Ne, joita en nyt ehtinyt haastaa, voivat tehdä tämän silti. :)

yövalvominen jatkuu. enpähän ainakaan ole _kenenkään_ tiellä saatikka sitten häiritsemässä unia.

ihastuin postcrossingiin. vein tänään kolme ensimmäistä korttia postiin. en tiedä, olisivatko vastaanottajat tykänneet enemmän perinteisistä kaupasta ostetuista maisemakorteista. minun mielestäni oli hauskempaa tehdä ne kortit itse.

ihme homma, miten tunnetilat voivatkin muuttua niin radikaalisti naurettavan lyhyen ajan sisällä. ensin sain hirveän naurukohtauksen, joka ei meinannut loppua ollenkaan. eipä aikaakaan, kun jo itketti. itku pitkästä ilostako? ilmeisesti.

epäilyttää vähän, millaisen kuvan toiset saa ihmisestä, joka tykkää sanoa että " ihaneit kuvei! " se ihminen oisin niinku minä. muutenkin kaikki tollaset vammasuudet on eri ihaneit :D ärsyyntyisin toki, jos jaksaisin. mutta kun on parempei tekemisei ny. voi jeesus :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.11.2005 22:41

terveisiä keilahallista. tykkäilen kovasti siitä touhusta.

loistava tuo uusi elisan mainos! :D

- ei sitä olisi saanut sanoa! joululahjoja ei saa paljastaa. anteeksi.

[Ei aihetta]Perjantai 11.11.2005 16:41

hienoa. älkää vaan kukaan ikinä antako mulle mitään töitä. eipä nyt oo kovinkaan kivaa. tänäänkin yks soitti ja sanoi, että valitettavasti valinta ei osunut sinun kohdallesi. saatana. no ei yllätä!

hey you, hey you, devil's little sisterSunnuntai 30.10.2005 23:32

huu. latasin kornin uusimman sinkun ja VAU! en keksi tarpeeksi hyviä adjektiiveja kuvaamaan biisin hienoutta. niin siis oonhan tän jo livenä kuullut, mutta nythän tää pääsee ihan oikeuksiinsa, kun on aikaa keskittyä kuuntelemiseen. ;)

enpä tiedä, kehtaanko hylätä livesuurnalia ja siirtyä tänne. tuskinpa vain. sinne on jo kotiuduttu. muistan, kun olisin halunnut, ettei muutamat ihmiset lukisi sitä. nyt haluaisin tietää, lukevatko he edelleen. mikäli lukevat, voisin lisätä vittuilun määrää n. 250%. mikäli eivät, haistakoot sitten. olen pikkusieluinen ja säälittävä. skool sille.

väite on siis faktaaSunnuntai 30.10.2005 01:20

laiska lauantaipäivä. ohjelmassa lähinnä nukkumista. joku oli ystävällisesti laittanut nimettömän lapun oveen, kun Nea oli haukkunu täällä. no saatana. mitä ihmiset kuvittelevat koirien tekevän? naukuvan? ja minkä takia ei voi laittaa nimeään siihen lappuun? eikö riitä ihmisillä enää pokkaa? uskomattoman raivostuttavaa!

tällaista tällä kertaa. raportoin myöhemmin lisää.
- Vanhemmat »