IRC-Galleria

Stygenius

Stygenius

keeps it simple stupid...

JepKeskiviikko 28.06.2006 18:51

Ääh, lueskelin tossa tylsyyttäni ii2:sesta ikivanhoja kommentteja ja alko vaan vituttaa. Sillon sitä oli helppoo ja kaikki onnistu tosta vaan. Mukavia kommenttejahan siel oli. Monia muistoja tuli taas mieleen. Eka sinne lisätty kuva on päivämäärältään 2.5.03 ja on otettu Vipen sängyltä (kuuluisista tapeteista sen huomaa). Pitää se lisätä tänne viel tos jossain vaihees. Mut vitutus tosiaan tosta vaan tuli ku joskus kaikki oli vaan paljon paremmin. Kaipaan niitä aikoja.

Kesälomassa on vaan yks pieni paskamainen juttu. Ei oo yhtään mitään tekemistä. Tänään nukuin johki yhteen asti ja siitä lähtien ollu vaan koneella. Sää on niin perseestä ettei uloskaan jaksa mennä. Kirjoja on iso pino, mut ei oikein niitäkään nyt innosta lukee. Keksikää joku mulle tekemistä. Se kuka tätä lukee laittaa kommenttia ja kertoo mitä tekisin! Kiitos.

En tiä oonko tästä ennen sanonu, mut tajusin just et mulla on kaikki frendien jaksot DVD:llä tossa nenän eessä. Niiden kattelu kyl piristää aina. Harmi vaan että oon nähny ne kaikki vähintään kolme kertaa. Toi Tyttö sinä olet tähti löytyy kans nykyään tosta hyllystä, mut vielä en oo sitä kerenny kattelee. Jostain syystä ei leffoja jaksa enää yksin kattella. Että tervetuloa vaan tänne jos elokuva kiinnostaa.

Nii ja jos jotain kiinnostaa Harley Bentonin sähkökitara, ni ota yhteyttä. En taida enää ikinä innostua tosta soittamisesta, kun ei vaan oo kunnollista sävelkorvaa/rytmitajua. Vahvistin on jo pöllitty tohon naapuri huoneeseen pikkuveljen toimesta. Sillä sentään on innostusta soittamiseen ja hyvin se soittaaki, vaikka en oo sitä ikinä sille sanonutkaan.

Varmaan perjantaina lähen taas mökille viikoks. Pitää toivoo et siel on viel puita jäljellä pilkottaviks. Se on vaan niin helvetin rentouttavaa. Siel tulee kyl luettuu sit tota kirjapinooki pienemmäks.

Eiköhän siinä ollu taas vuodatusta ihan tarpeeks. Pistäkää kommenttia vaikka ihan no reason. Ja anteeks noi kirosanat. Tänään oli vaan semmonen fiilis et oli kirottava.

Parhain terveisin,
Tuukka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.