IRC-Galleria

Stygenius

Stygenius

keeps it simple stupid...

Aina ei voi voittaaTorstai 15.12.2005 21:30

Jes, mikä päivä. Oli vihdoin ja viimein kauan odotettu lyseo cup, korista siis. Eräs mestari ilmotti meille paikan aivan päin helvettiä ja tuli tehtyy muutaman kilsan ylimääränen lenkki. Vihdoin ku päästiin perille vaatteiden vaihto ja kentälle. Eka peli lähti aika hyvin käyntiin. Puolustus toimi jotenki ja hyökkäys samoin. Kuitenki vastustaja repi aika mukavan keulan heti alkuun ja piti myös sen. Hävittiin todella säälittävästi jollain 20 pisteellä. Nooh, toiseen peliin lähettiin voittamaan. Kuitenki itseluottamus oli täysin kateissa ja vastustaja alkoi pussittamaan rankasti ensimmäisten totuttelu minuuttien jälkeen. Tässä tuli hyvin esiin joukkueemme vajaa miehistö. Vastustaja pyöritti kahta kenttää, meillä oli parhaimmillaan kaksi vaihtopenkillä. Viimeinen niitti oli kun eräs joukkueemme pelaaja loukkaantui. Peli lysähti täysin. Joukkueestamme puuttui täysin itseluottamus ja pituutta oli aivan liikaa. Turpaan tuli. Ensi vuonna uudestaan.

Loppu päivä menikin sitten tanssiessa ja filosofian uusinnan kimpussa. Hieman on parantamisen varaa molemmissa, yllättäen. Tansseihin on onneks viel aikaa paaaaljon. Toisaalta tos joululomal kyl kerkee unohtaa kaiken. Oho, nyt vasta tajusin et joululomaan on enää neljä koulupäivää. Sinne suunnaten.

Kohta pitäs alkaa väsäämään jotain novelli suunnitelmaa tai jotain sinne päin. Ei oikein jaksais. Ensin kuitenki simpsonit ja frendit.

Np. Asa - Kläk kläk

- Tuukka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.