IRC-Galleria

Stygenius

Stygenius

keeps it simple stupid...

Ohi taas prklPerjantai 11.08.2006 16:27

Kesäloman portit sulkeutuu taas kohta puolin. Tuntuu ettei se ois vielä alkanukkaan. Nooh, kuitenki lomalla on tullu säädettyä aika täysillä ja nyt pakko muistella kaikki asiat mitä muistaa. Niitä ei ole paljoa kahdesta syystä: mulla ei oo elämää ja oon kuitenki ollu niin perseet että ei muista.

Kesän alku mökillä. Saunomista, jne... Tylsää.

Makailua himassa... Tylsää.

Sain töitä! Niin uskomatonta ku se onkin. Pikkasen rahaa paippia(Pipefest) varten ja muuhun mukavaan(mikä tarkottaa muuten nyt 30gb video ipodia). Oon nyt lähes pro siivooja! Ainoo miinus puoli työpaikassa oli ankara seksuaalinen häirintä(asianomaiset ymmärtää ;D). Rahaa tuli/tulee kuitenki.

Viime viikonloppu!!! PIPEFEST!!! Ne on niitä hetkiä jolloin elämä on elämisen arvosta! Vuokattiin päin mentäessä ei eksytty ku kerran, eikä sillonkaan pahasti. Onneks löytyy vielä auttamisen ilosta auttavia vanhoja pariskuntia. Perjantai: Teltat pystyyn. Toinen teltta homeessa ja siitä puuttu viel sadesuoja. No onneks ei satanu. Kävästiin esiintymisalueen olutteltassa istuskelemassa hetki ja painettiin teltoille kuluttamaan juomavarastoja. Ja siinä se ilta sitten meniki. Yhden kerran yritettiin alueelle mennä, mut jouduttiin muuttaa suuntaa ku tuli sitten juttua muutaman kauniimman sukupuolen edustajan kanssa. Naapurina oli muita hämeenlinnalaisia ja saatiin kunnon partyt aikaan teltoilla. Onneks oli kunnon "ghettoblasteri" mukana. Ja jos joku väittää, että alueella liikku huumaavia aineita... No, en kommentoi. Poliisi vei kuitenki naapurin bongin. Yks sammu, yks "fiilisteli" eli siis sammu ja loput kolme nukahti. No seuraavana päivänä päästiin jo vakoilee esiintyjiä. Illan kovin oli kyl ehdottomasti Asa, vaikka mitä ihmiset sanois. Koko yleisö baunssas Punasta tiiltä! No yhtä lukuunottamatta.
Viinaa meni ihan mukavasti reissun aikana. Kotimatkalla ei kierretty muuta ku joku 100 km. Ja Kuopion torilta oli pakko ostaa tuliaisiks aittoo savolaist muikkukkoo. Kallista, mutta hyvää. Täydellinen viikonloppu! Ens vuonna uusiks! PIPEFEEEEEEST!!!!

Maanantaina tuli käytyä Viipurissa. Paska reissu. Kauhee kiire kokoajan eikä mulle mitään nähtävää. Enkä saanu ees ruuan kanssa vodkaa. Vittu. Ei enää ikinä Venäjälle uusiks.

Nooh, nyt onki sitten jo nyt. Porukat lähti keskiviikkona mökille ja jätti mut himaan. Vika viikko ni aattelin sit juoda. Join toissapäivänä, eilen ja ilmeisesti tänään. Musta on tulossa alkoholisti prkl. Ihan näin salaisesti sanottuna, täytyy myöntää et eilinen hävettää niin perkeleesti. Asianomaiset tietää edelleenkin.

Joo mut nyt virittelee kaikkee valmiiks ipodia varten. Mukava urakka siirtää about 4000 biisii itunesiin ja viel korjailla vähän niiden id-tageja. Ja videoita pitää tietty muuntaa ipodissa soivaan muotoon. Semmosta tänään. Illalla sit ilmeisesti taas kaatamaan. Ehkä.

- Tuukka

Ps. Musta tulee muuten ABI!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.