IRC-Galleria

Stygenius

Stygenius

keeps it simple stupid...

EihMaanantai 09.01.2006 13:48

Joo, kyllä huomaa, et koulu alko taas vaihteeks. Väsyttää aivan perkeleesti ja mikään ei oikeen kiinnosta. Lomalla piti lukee kaikki tekemättömät lukuläksyt jne. Mutta kyllähän sitä tietää miten siinä käy. Joka päivä tuli mietittyy, et pitäskö nyt lukee, mut ei. Kyllä sitä aina huomena kerkee. Joo, mut nyt pitää panostaa et sais jakson läpi.

Loma meni aikas mukavasti, mutta aivan liian nopeesti. Joulusta tuli vietettyä aikas osa Keravalla. Ja vuoden vaihde puoliks Myllymaan bailuissa ja puoliks cityssä. Ja kaupungilla oli hauskaa. Varsinkin erään tänään syntymäpäiviään viettävän mestarin kustannuksella. Ehkä jätän kuitenkin mestarin teot paljastamatta.

Hitto, löysin taas tuon vinyylisoittimen. Rudyn, John Lee Hookkerin ja B.B. Kingin kiekot pyöriny aika ahkeraan. Pitäs jostain löytää vanhoja räppi ja blues lättyjä. Kaikkee pas*aa kyllä löytyy tosta hyllystä. Jos vaan jaksais kiertää kirppareita, ni vois löytyy jotain helmiä ja halvalla. Pitää löytää aikaa jostain.

Joop, nyt tuota ruokailupuolta ja sitten takasin kouluun homehtuu. Jotain koodausta pitäis viel iltapäiväl jaksaa. Mitään en siitäkään muista. Wanhojen tanssejakaan en muistanu koko lomalla ennen, ku kävin kattomassa uusimman potterin. Iski aika mukavasti feissiin, ku tajus et kuukauden päästä joutuu ittekki pyörähtelee yleisön eteen. Vielä osaa ainakaan yhtään mitään. Kait siitä selviää, ku ottaa vaan rennosti.

Nyt tuonne jonnekkin pois päin. Rauhaa päälle maan.

John Lee Hooker - Drug Store Woman

- Tuukka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.