IRC-Galleria

Stygenius

Stygenius

keeps it simple stupid...

Ohi on taasPerjantai 13.01.2006 20:23

Eka kouluviikko menny ja olo on sen mukanen. Ei oikeen jaksa tehä mtn, eikä oo kyl kiinnostustakaan. Läksyjen luku jääny todella vähäselle ja muutenki menee koulu aika persiilleen. Wanhojen tanssitki lähestyy uhkaavasti. Jos vaikka oppis kaiken deadlineen mennessä ni hyvä olis. No tanssi tunnit on kyllä sentään ihan mukavia. Ja ainaki aivan kaikkee muuta ku tylsiä.

Tänään sitä ois kerranki hämptonissa hiphop event. Ja en tietenkään saa suostuteltua ketään mukaan. Ei oikeen innosta yksin lähtee. Nooh, kuun lopulla tulee uus, ja se on vielä tätäki hotimpi, toivottavasti. Vituttaa vaan hieman taas.

Kirja-alet on alkanu. Käykää ihmeessä hakee omanne pois. Itte löysin Tom Clancyn Leijona ja hyeenat osat 1 ja 2 ja Remeksen Ikiyön. Nyt on ainaki luettavaa joksikin aikaa. Varsinkin ku osa joululahjoistaki on vielä lukemati. Kirjat kyl ownaa.

Hitto on kyl hieno tunne nostaa neula levyn päälle ja antaa kunnon bluesin tulvia korviin. Nykyään toi levylautanen pyörii melkein poikkeuksetta, jos oon himas. Bluussia ei voi kertakaikkiaan kuunnella miltään ceedeeltä tai ämpeekolme soittimelta. Ei oo vaan samaa tunnelmaa. Vois ens kesänä lähtee taas pitkän paussin jälkeen Puistobluusseihin. Joskun alle kouluikäsenä ollu viimeks. Pitää vaan saada joku suostuteltuu mukaan. Tai sit tietty voi lähtee faijan kanssa. Kuitenki sen kavereita on aina siel ollu ja joillaki niistä on jopa mun ikäsiä skidejä.

Tosta tuliki mieleen. Ei oo tullu nähtyä pitkään aikaan Keravan aikasia frendejä. Jos vaikka menis taas Kervoon kesälomal muutamaks viikoks ja ottais yhteyttä. Tää tietty jos ei saa kesäduunia, joka kyl ois ihan mukava saada. Rahalle on aina käyttöö. Jos sais vakituisen paikan ni vois vaik lähtee himast helvetaan. Toisaalta opiskelu kyl jäis aika vähälle, jos joutuis viel duunia painaa siihen päälle. Katotaan nyt miten asiat suttaantuu.

Tuli tossa muutama päivä sitten viime vuonna paipissa taltioitu Neljä Elementtiä dokkari. Tuli taas himo päästä Pipefesteille. Ei oo kyl yhtä nätit maisemat siel ku oli Turninneilla, mut meininki kuulemma paljon parempi. Ja jos siitä menosta voi viellä parantaa, ni se on aivan pakko nähä.

Joo mut eiköhän tää romaani taas ala olla tässä. Ei tätä kuitenkaan kukaan tuu koskaan lukemaan, mutta tulihan taas tyhjennettyä päätä. Käykää äänestämässä jos vaan voitte. Rauhaa suomen "hyvinvointiyhteiskunnalle".

Howlin' Wolf - Highway 49

- Tuukka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.