IRC-Galleria

Stygenius

Stygenius

keeps it simple stupid...

JepsTiistai 17.01.2006 20:29

Päivä taas sitä luokkaa, et hyvä jos pysyy hereillä. Pitäs viel illal pelaamaan jaksaa. Rakkaudesta koripalloon se kyllä onnistuu vaikka unessa. On kyseinen laji iskeny aika hyvin. Nykysin tulee seurattua jonkun verran jopa NBA:n pelejen tuloksia.

Heh, löysin tossa eilen illalla taas South Parkin leffan soundtrackin. Nää osaa piristää ihan mukavasti. Kauaa ei kyl näitäkään jaksa kuunnella. Alka muutaman kerran jälkeen Uncle F**kan kertsit syömään.

Tuli tossa mieleen, et ehkä joku haluis lukee ihen stoorin minkä kirjottelin tossa äikän tunnille. Siitä piti tulla novelli, mutta sivuja tuli _hieman_ liikaa. Pitää joskus kirjottaa kyl viel se juttu uusiks, kun noita kirjotus/muita virheitä löytyy aika mukavasti. Varsinkin pilkkuja tungen nykyään joka väliin. Ja se novelliki pitäs kirjottaa viel. Otsikko on "Urbaani kannu" ja kyseinen tarina kertoo huonosti maalaamisesta/räpistä. Ehkä joskus sitten tulevaisuudessa.

Joo nyt riittää South Parkit. Kunnon vanha blues vinyyli pyörimään. Blues on aitoo vinyylinä, ei voi väittää vastaan. Cd formaatti kusee. Keep it real, kuten Ali G jo aikoinaan sanoi.

Nyt läksyjä. Pakko pistää tähän viel runo joka kirjotettiin viime kerral äikäs kärsikää siitä. Rauhaa ihmiskunnalle.

Vaikka renkaat kiitävät
järven kaunista pintaa
me seuraamme yhä
Kiven vajoamista kohti pohjaa

- Tuukka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.