IRC-Galleria

Stygenius

Stygenius

keeps it simple stupid...

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Yo!Maanantai 07.11.2005 20:01

Kaikenlaista uutta toi upea ja kaunis ylläpito keksii meille aina vähän väliä, ja nyt on lisätty meille ilmeisesti mahdollisuus blogailla. Aika säälittäväähän on kirjotella johonkin irc gallerian blogiin, mut sellanenhan mä oon ;). Katotaan nyt kuinka usein tänne jaksaa mitään kirjotella, mut alotetaan nyt tästä.
Ensimmäiseks vois antaa haukut siitä kun ei tabulaattori oikeen kunnolla toimi täs blogissa, ainakaan tällä firefoxilla. Kuka nyt Explorerii viel uskaltaa käyttää.
Heh, huomasin tossa just tuolt maikkarin sivuilta, et suomen jääkiekkomaajoukkueen uusi "maalilaulu" on teräspetonin "taivas lyö tulta". Harmittavasti kyseinen biisi ei kuulu edes lähelle mun musiikki makua, ja jos noita Suomen matseja jaksan kattella, ni alitajusesti toivon ettei Suomi maalia tee. Toisaalta tässä vois myös vetää esiin kyseenalaiset ilmaisut "Suomi teki maalin" ja "Suomi voitti". Voittaako Suomi tosiaan, jos noin 40 hengen ryhmä saa sen kiekon sinne maaliin survottua, vai olisiko se kuitenkin Suomen maajoukkueen voitto eikä kansan. Kirjottakaa ihmeessä kommenttia kyseisestä aiheesta.
Eilen tuli käytyä huimassa media tapahtumassa hesassa, jossa pelasivan ToPo ja Honka koripalloa. ToPolla oli mukana kokoonpanossa paljon puhuttanyt entinen NBA tähti Dennis Rodman, jonka pelaaminen hieman oli pettymys. Mies kyllä hankki 17 pistettä ja 5 levypalloa, jos nyt oikein muistan, mutta rahkeita olisi ollut enempää. Ohi heittoja oli ensimmäisellä neljänneksellä paljon, mutta pelin edetessä otetta tuli lisää ja pelaaminen parantui huomattavasti. Erityistä huomiota kiinnitin Rodmanin hyviin syöttöihin, vaikka niistäkin löytyi kyllä hienoja, mutta huonosti onnistuneita yrityksiä. Myös ToPolla oli monia tilanteita missä olisi ollut paljon järkevämpää tehdä jotain muuta kuin syöttää Rodmanille. Hyvä maku jäi kuitenkin suuhun pelistä. Paikalla oli noin 7420 henkeä ja tunnelma oli myös sitä vastaava.
Nyt tosiaan maanantai ja kunto on hieman sitä vastaava. Onneks oli vaan neljän tunnin päivä tänään koulussa, pidempää ei ois jaksanu. Nyt soi 50 Centin muutaman vuoden takanen albumi ja läksyjä kait pitäs alkaa vääntää. Kirjottelen sit joskus lisää, ai romis.
Peace
- Styge

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.