IRC-Galleria

Stygenius

Stygenius

keeps it simple stupid...

Dear diaryTiistai 08.11.2005 17:34

Tuli tossa eteen paristakin urlista, et Ruudolf vieny taas arvostetuimman suomenmestaruus tittelin. Rudy meni ja voitti taas, oisko kolmatta kertaa, räpin ässämmät. Arvostusta sille. Oli pakko laittaa heti tuo Doupeimmat jumala seivaa -platta soimaan, on se sen verta tykki. Toi Rudyn tyyli on kyl aika mielipiteitä jakavaa, kuka tykkää, kuka ei. Poikkee aika paljon nykysestä valtavirta hopista. Ei oo mitään kusisia jou mulla on uus kaara, milli tilillä, kilo blingejä kaulas ja tuhat unelma muijaa, vaan jäbä kertoo aika henkilökohtasii juttui omasta elämästään. Tietty jotkut kyl menee hieman yli, esimerkiks tos levyn nimikko biisis Doupeimmat jumala seivaa on pari verssua farttailusta, menee hieman yli multa. Kaikesta huolimatta Rudy on kyl yks suomen parhaista emseistä ja erottuu erikoisella tyylillään edukseen. Harmittavasti missasin Turnin' Festeillä puolet jäbän setistä.

Pitäs varmaan pikkuhiljaa alotella hissan esseetä, ku pitäs ilmeisesti olla jo torstaina valmiina. Kyllä sitä viel huomena kerkee jotain keksii. Kyseinen teos piti tehä jo syyslomalla, mut skippasin sitä vaan aina seuraavaan päivään niin kauan et jäi tekemättä kokonaan. Aina vaan ei jaksa.

Tänää onneks koris "treenit". Pääsee hieman heilumaan pallon kanssa, rentouttavaa eikö? Semmonen laji jota jaksaa kyl pelaa 24/7. Toisaalta voi olla kyl, et siihen kyllästyis jos sitä joutuis ammatikseen tekee. Koris on parasta kavereiden kanssa nautittuna muutaman tunnin annoksina.

Joo mut nyt soi Ruudolfin herttoniemest ikuisuuteen ja pitää ottaa tuota historian kirjaa nenän eteen, jos vaikka sais läksyjä tehtyy.

Rauhaa!

- Styykka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.