IRC-Galleria

Stygenius

Stygenius

keeps it simple stupid...

ViikendiMaanantai 26.03.2007 16:34

Alussa Jumala loi taivaan ja maan. Maa oli autio ja tyhjä, pimeys peitti syvyydet, ja Jumalan henki liikkui vetten yllä.

Jumala sanoi: "Tulkoon rinksa!" Ja rinksa tuli. Jumala näki, että rinksa oli hyvä. Rinksa piristi tylsiä iltoja. Sitten Hän nimitti ABC:n ABC:ksi ja uikin uikiksi. Tuli ABC ja tuli uikki, näin meni ensimmäinen ilta.

Jumala sanoi: "Tulkoon katala alkoholi ihmisten kurkkuihin, erottamaan selvät kännisistä." Jumala poltti alkoholin ja juotti sitä ihmisille. Niin tapahtui, ja Jumala juotti eräät kaatokänniin. Tuli Gin ja tuli Smirnoff, näin meni toinen ilta.

Jumala sanoi: "Kokoontukoot taivaankannen alapuolella olevat falloutin lanittajat yhteen paikkaan, niin että saadaan pelit pystyyn." Ja niin tapahtui. Jumala nimitti voittajan skorettajaksi, ja sen paikan, missä taistelut käytiin, hän nimitti kentäksi. Ja Jumala näki, että niin oli hyvä. Tuli ghoulit ja tuli reaverit , näin meni kolmas päivä.

Hieman Mooseksen 1. kirjaa (1. luku, "luomiskertomus") mukaillen viikonlopun tapahtumat. Hiton hauskaa oli, kiitos kaikille :)

- Tuukka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.