IRC-Galleria

Stygenius

Stygenius

keeps it simple stupid...

Keskiyön jälkeenTiistai 21.02.2006 02:21

Taas on vuorokausi vaihtunu uuden puolelle ja mä oon vielä hereillä. Eikä väsytä yhtään. Unirytmi taas aivan poissa radalta. Nooh, on tässä onneks vielä melki viikko aikaa sitä korjailla. Tosiaan loma alko vihdoin. Ei tätäkään oo odotettu, ku joululomasta lähtien. Aika kyl jostain syystä on lentäny ja lomakin on varmaan ohi ennen ku se ees kerkee alkaa. Aika lentää hyvässä seurassa. Käsi. Nääh, jos joku ton läpän tajus omaa todella sairaan mielikuvituksen.

Tuli tossa tänään (tai siis eilen) käytyä jopa Tampereella asti katsastamassa manselotteja. No ei nyt sentään. Jos joku tietää mistä puhun, ni kunnioitusta. Kuhan kävästiin kaverin kanssa jossain auto hifi liikkeessä. Itte en tajunnu hölkäsen pöläystä siitä mitä se myyjä selitti, mutta en onneks ite ollu kauppaa tekemässä. Menee muutenki ymmärryksen yli tommoset über tuunaukset.

Pitäs kait siirtyä tosiaan tonne punkan puolelle tarkkailemaan unimattia kiikaritähtäimen läpi. Jonain päivänä mä vielä saan sen pään seinälle. Aina se kerkee heittää sen unihiekan ennen ku nään siitä ees vilausta. Epäreilua. Too fast for me.

Nyt tulee kyllä niin sekavaa tekstiä, että alta pois. Nopeesti nukkumaan ennen ku pää räjähtää tai jotain muuta vastaavaa. Eih. Öitä

- Tuukka

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.