IRC-Galleria

Sue_Cidal

Sue_Cidal

\,,/_(oO)_\,,/

Tervetuloa syksy!Tiistai 26.08.2008 12:53

Se on kuulkaas niin, että ei tule enää hellepäiviä. Se on siinä, kesä loppu ny!

Koulut alkoivat jo pari viikkoa sitten, pennut ja työikäinen väestö hävisivät keskustasta kuin tuhka tuuleen. Kävelykatu näyttää taas normaalilta: Hiroshimalta pommin jälkeen - jos käväisee iltapäivällä viiden jälkeen tutkimassa. Sitä ennen voi nähdä vilaukselta yhden pukumiehen ja parikymmentä eläkeläisrouvaa.

Terassit sulkeutuvat = alkoholinkulutus ja yleinen känniääliöhortoilu vähenee minimiin. Baareissa ei arki-iltaisin istu edes alan ammattilaisia. Itseasiassa Tavastilan muuntajan porukkakin vetäytyy jo talvihorrokseen (sinne Myllymäen laitamille erääseen asuinrakennukseen). Johtopäätös - syksyn tulo ratkaisee alkoholiongelman 110% paremmin kuin nykyinen hallitus.

Käyntikohteet, museot karsivat aukioloaikojaan, ehkä sulkeutuvat kokonaan, sillä turistit ovat pakanneet laukkunsa ja kadonneet. Ahveniston moottoriratakin hiljenee taas (älkää sitten, vittu, valittako!). Kesätapahtumien tuoma kuhina ja suorastaan häiritsevän vilkas elämä on laantunut.

Kaikenlainen ilakointi ja hymyileminen julkisissa kulkuvälineissä loppuu. Sehän on niin, että syksyn pimeinä maanantaiaamuna pitää murjottaa. Vituttaahan se, pimeässä ja kylmässä töihin meno. Ennemmin sitä upeana kesäaamuna menis töihin...?

Elämä siis vihdoin ja viimein palautuu uomiinsa. Mököttämistä, hiljaisuutta ja totaalisen autioitunut keskusta. Kaupunkimme saa jälleen vilkastuneen kesäsesongin jälkeen takaisin maineensa Suomen suurimpana valaistuna hautausmaana. Siksihän minä täällä asun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.