IRC-Galleria

Pikku-Joulut ja kohmeloLauantai 24.11.2007 16:30

Huomenta Päiväkirja!

Olen tässä himpessä ja poden lievää oloani ja morkkista! Aamulla saavuin luonnollisen Niki-mäisellä tavalla klo 5 aikaan himaan, vaikka keskustasta lähdin jo hyvissä ajoin. Matkalla ennen sammumistani soittelin ihmisten puhelimiin, jotka luultavasti olivat nukkumassa tai ainakin menossa nukkumaan. Anteeksi siitä...

Matkani taittui hyvin kohti Malmia, kunnes heräsin kuskin olkapään koputteluun. Anteeksi herra, mutta meinaatteko vielä pitkään nukkua, missä olisi tarkotuitus nousta pois? Malmilla, väsynyt Niki vastasi. Hienoa, sitten ei mitään hätää ja matka jatkui. Seuraavan kerran heräsin, kun näin malmintorin edessäni. Olin kotona! Kuljettajakin jotain sieltä keulalta huuteli ja minä tietysti kumarsin ja kiitin mukavan lämpimästä ja rattoisasta matkasta.

Olin siis pikkujouluissa, jotka olivat melko kuivat... Ensiviikolla olisi toiset pikkujoulut ja ne on jotain aivan muuta kuin kuivat!!! Niitä odotellessa, väsään mättöä ja painan kolme 16 tunnin päivää, jotta pääsen sitten viikonloppuna juhlimaan... Niin ja tietysti jos pomo on hyväksynyt nämä siirrot..

Imutin tuossa helvetin hienoa Dancea! Olen kerennyt joillekin tästä jo mainita...
VA-Hed Kandi The Mix Spring 2007 Helvetti mitä meininkiä aivan uskomatonta jumputusta vaan vaivaiset 240 minuuttia!!

Peace!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.