IRC-Galleria

Lauantai ja viimeinen yö!Lauantai 08.12.2007 23:52

Hellow!

Päivät kuluu ja kytät kuumottaa. Aurinko ei ole paistanut pitkään aikaan, vesi tekee tulvaa ja loska valuu kaivon pohjaan! Stadi, suomen hylkiö... Kaikki haluu tänne, Niki haluu pois, nyt riittää! ei tääl ole mulle enään mitään. Kaikkeni sille annoin, mutta kun ei, niin ei!

Ts. Lohjan uusi aikakausi on alkamassa ensivuoden puolella, kun Litle-nick come's back! Päätös on tehty ja vireillä... Mitä reissata tätä helvetin väliä, kun sydän vetää vain toiseen ja toinen puoli hylkii. Mun äijät on siel, mun posse on siel, parhaat kotibileet on siel ja kauneimmat naiset on siel, etenkin yksi ainutalaatuinen! Eli mitä vittua, ei muuta kuin kelkka alle ja uuttavuotta odotellessa... Mä en malta venaa sitä hetkee, kun suurlohjankatu avautuu mun silmiin!

Toivottavasti lohja ottaa mut viel vastaan ja ei pistä portteja kiinni mun osalta. Virkavalta ainkin pitää tästä tiedosta. Ne suorastaan hyppii ilosta, kun kuulee, vanhan juopon paluusta! Pitäkää tutkat kunnossa ja kärryt tiellä, tuutte tarvii niitä!!

Make oot äijä ja hieno sellainen! Palataan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.