IRC-Galleria

Työt alkoi..Perjantai 11.08.2006 18:29

Jees. Keskiviikko-iltapäivällä muutama tunti, eilen 11h pyörittelin karusellia ja tänään sitten sain tän "projektin" valmiiks..meni siinäkin 6tuntia, ilman taukoja. Tuli välillä vähän ongelmia ja laatu kärsi, joten aattelin sinnitellä pelkän mehun turvin homman loppuun, kerta laakista. Kyl siä muutama viba tuli, mut toisaalta, mun eka homma ja uutta kaikki, vaikka kankaanpaino sinänsä on tuttua. Justhan mä valmistuin alalta.
Eli joo..nyt olen hommissa mainostoimistossa. Jos saan, niin jatkan vielä tuolla.
Olen vähän sellanen herkkis, ett jos hommat ei suju, ja tulee epäonnistumisia, niin helposti tulee itelle tunne, ett parempi etten tee enää mitään, ettei tule lisää fiaskoa. Ei siis uskalla ryhtyä hommaan, kun pelkää ettei taaskaan onnistu. Ja siitä taas miettii ett saankohan enää tehä mitään, ett puhuukohan ne miehet siellä että ei tuosta oikein mihinkään ole. Hmh :/
No, toivottavasti sanovat sitten, että heippa ja näkemiin.

Oorait. Kuumat on oltavat, sisällä ja pihalla. Ei paljon helpota tosiaan mennä ulos viilentymään kun sielläkin on kolkyt astetta lämmintä. Kun tuolla sisälläkin on valehtelematta sellaset 40-50astetta. Uuni kuumottaa 170'C:ssa takana, välikuivuri toisella puolella, ja toimitilat on puutalon vintillä. Huh!
Mut kyl mä silti mieluummin lämpösessä teen töitä kun kylmässä. Siinä aika menee ittensä lämmittelemiseen ja on nopeesti kipeäkin kaiken lisäksi.

Nonni, nyt ansaitun viikonlopun viettoon.
Homma on muuten niin, että tää oli mun vipa kesäloma, no ainakin hamaan tulevaisuuteen asti. Auts. No, elämä on. Voi tsiisus. (ärsyttävä sanonta).
Viikoloppuna ehkis maalaileen taloa ja markkinoille, hakemaan lakua, nams! :P

Sommoro!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.