IRC-Galleria

http://testaa.partiojohtaja.fiPerjantai 09.05.2008 00:36

"Sinussa on partiolaista 82.5 %

Suhde itseen

Olet sinut itsesi kanssa. Itsensä kehittäminen on kuitenkin elinikäinen projekti, joten älä pysähdy tähän. Voisitko huolehtia henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnistasi vieläkin paremmin? Sinulla on terveet elämäntavat! Olet täsmällinen ja sinua ei tarvitse odotella tapaamisiin. Valkoinen valhe on mielestäsi ok. Pysähdy kuitenkin miettimään joudutko turvautumaan niihin liian usein.

Suhde toisiin

Hyvä, osaat toimia ryhmässä ja huomioit hyvin toiset ihmiset - sinusta varmasti pidetään. Mieti, mitä rajoja voisit vielä ylittää ystävyyttä rakentaessasi - se rikastuttaa sinua ja lähimmäisiäsi. Ihmisosaamisesi ja tunneälysi ovat kovaa valuuttaa niin vapaa-ajalla kuin työmarkkinoilla. Omien mielipiteiden perustelu on hyvä taito hallita partiossa ja yhteiskunnassa. Olet sisäistänyt demokratian syvimmän olemuksen. Jos kaikki toimisivat kuin sinä, niin yhteiskunta olisi entistä parempi. Olet mallipartiolainen! Jatka päivän hyvien töiden tekemistä!

Suhde ympäristöön

Hienoa, ympäristö on sinulle selvästikin tärkeä. Pidät luonnossa liikkumisesta ja uskot luonnon monimuotoisuuden säilymiseen pienin konkreettisin teoin. Jatka samaan malliin! Sinun tulisi opettaa erätaitojasi myös muille! Teet arjessasi luontoystävällisiä valintoja, hienoa! Luonto ja sen säilyminen koskemattomana on sinulla sydämen asia.

Suhde yhteiskuntaan

Seuraat maailman tapahtumia, mutta et ole kovin kiinnostunut itse vaikuttamaan asioihin. Tutustu vaikkapa kunnalliseen päätöksentekoon, mieti miten haluaisit parantaa elinympäristöäsi ja toimi! Melko helppoa. Osaat sopeuttaa oman roolisi tilanteen mukaan. Kaikki johtajat eivät suinkaan ole hyviä johdettavia. "Sinussa on oikeaa ""asiat kuntoon"" -asennetta. Teepä päivän hyvä työ ja tartu siihen epäkohtaan, johon puuttumista olet jo pitkään vältellyt." Olet hieno ihminen - kannat vastuusi ja hoidat sinulle annetut tehtävät."

Mitäpä tohon sanoisi...oikeassahan toi näyttää olevan =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.