IRC-Galleria

DoomsdayLauantai 10.05.2008 06:20

Juoni: Kökkö
Näyttelijät: Mitäänsanomattomia
Toteutus: Hanurista

Sitten kun kyseinen leffa tulee suomen teattereihin, vinkki kaikille: Ei kannata tuhlata rahoja.

Naurettavin kohtaus oli kun "sankariporukka" ajeli karkuun uudenkarhealla Bentleyllä. Taisi olla Continental GT tai Continental Flying Spur. Noh, GT:ssä on kuusilitrainen (V8?) joka tuottaa hieman reilu 550 heppaa jatkuvalle nelivedolle. Kiihtyvyys 0-100 hieman vajaa 5 sekuntia.

Mutta MITÄ VATTUA!?

Sankareilla oli vaikeuksia karistaa joku toisen maailmansodan aikainen poliisiauto ja joku hiton kevari :D Lisäksi se poliisiauto sai melkein suistettua sankareiden auton, jolla nyt ei ole omamassa kuin vaivaiset 2500 kiloa... (vertailun vuoksi kyseisen poliisiauton massa on noin puolet Bentleystä)

ARGH!

Lisäksi mystisesti kaikki Bentleyn naarmut ja kolhut korjaantuivat itsekseen heti seuraavaan kohtaukseen eikä bussin läpi ajamisesta seurannut mitään damagea. Etuikkuna meni sitten myöhemmin murusiksi ja sivulasit tuhannen paskaksi mutta ei hätää, kaikki korjattiin sopivasti seuraavaa ottoa varten. Olivat muuten varmaan pesseet ja vahanneetkin auton ottojen välissä!

....Empä ole aikoihin ollut näin pettynyt elokuvaan.

Kuitenkin hyvä puoli leffassa oli äärimmäisen kutkuttava body count. Leffassa kuoli enemmän ihmisiä kuin kaikissa Ramboissa yhteensä! =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.