IRC-Galleria

Seniorit hyökkääKeskiviikko 24.05.2006 19:23

Taas se tuli todistettua kuinka Wanhukset vallottavat terveyskeskuksia luulosairauksillaan.
Eilen menin labraan viisi yli kahdeksan aamulla (aukeaa kahdeksalta). Mistään ei löytynyt istumapaikkaa ja muutenkin heikossa kunnossa olin niin rupesin seiniin siinä nojailemaan, mummot katsoivat paheksuvasti, mutta minä sentään pidän heille niin tärkeätä laboratoriota pystyssä.
Labra oli auennut 5 minuuttia sitten ja vuoronumeroni on 25. Nopeudesta eikä tiloista voi ainakaan kitistä. Itse odotin vuoroani tunnin verran ja koko operaatio kesti kaksi minuuttia joista suurin osa meni henkilötietojen tarkistamiseen. Miten kaikki wanhukset sai kulumaan samassa asiassa 10 minuuttia per nassu?
Nitroo poskee, hypätkää koskee!

Samana päivänä oma lääkärille katsomaan tuloksia. Ei tarvinnut kuin kävellä paikan päälle niin pääsikin jo sisälle. Virusperänen tauti perkele päässyt iskemään, mutta minkäs sille mahtaa. Eikä ole mitään lääkkeitäkään virusperäsiin sairauksiin.

Aamulla heräilen (kuten ylensä) ja tunnen armotonta painetta vasemmassa korvassa. Ei muuta kuin taas terveyskeskukseen jos vaikka olisi korvatulehdus niin lääkäri antaisi samantien reseptin.
Päivystyksestä lähetettiin toiseen yksikköön ja yksiköstä viellä kolmanteen yksikköön ja siellä sitten olikin yksi lääkäri jäljellä. Sekin tosin lähdössä juuri kotiin, mutta suostui 30 sekunnin operaatioon.
Olin siis surffaillut ympäri terveyskeskusta tunnin verran ja jonottanut joka paikassa 15 minuuttia, että joku ilmottaa etten pääse sisään tännekkään.

Hyvin järjestelty hommat!
GG

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.