IRC-Galleria

Huominen on ylihuomenna historiaa!Tiistai 30.05.2006 18:47

Eilen sain pöytämyllyn asennettua ja ohjelmat siihen kutakuinkin asennettua... pelkästään johtojen kiinni laittamisessa meni 10 tuntia, ohjelmien asennuksessa toista tuntia ja nyt oon siirtänyt musiikkia tähän koneeseen jo 15 tuntia ja lisää on viellä siirrettävää.

Aika jänniä ongelmia ilmennyt tämän(kin) lelun kanssa nimittäin USB hiiret alkavat amistelemaan mun rottamatolla, eli vilkuttavat vain valoja, mutta eivät tee muuta joten täytyy turvautua Wanhaan ja tuttuun PS/2 hiireen.
Lisäksi wintoosan asennus on tainnut mennä jotenkin harakoille, koska auki olevat ohjelmat eivät tuosta alapalkista aukea kun niitä palkkeja hakkaa vaan täytyy vippas konsteilla avata ne muualta.
"Missä she vika on? Missä she on?!" Star Wreck ITP

Tietotekniikka on mielestäni totaalisen perseestä, mutta ilman sitä ei voi elää!
"Kaikki mikä voi mennä pieleen - menee pieleen." Murphyn laki
"Mikään ei koskaan toimi ja kun toimii niin se ei enää kelpaa." Hessun tietotekniikka laki 1§.

Tuli eilen haettua laina-asekkin, että pääsee taas pelikentille vyöryttämään ja frägäilemään. (Varsinainen frägihuora olen.) Ainut vain, että ammukset puuttuvat. Joskus oli toisin päin; ammuksia oli, mutta ase puuttuu.
Vaihtelu virkistää.

Kun rupesin miettimään niin alkoi yht´äkkiä pelottaa. Kaikki mitä teen tänään onkin huomenna historiaa... ja huominen on ylihuomenna historiaa. Varsin pelottava ajatus, mutta totta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.