IRC-Galleria

Juu siis kylläKeskiviikko 31.05.2006 23:45

Juu, siis kyllä... loistava aloitus tarinalle tästä päivästä. Tänään en jostain syystä tarkoituksella tule tänne vihoittelemaan byrokratiasta, veroista tai vain vittuilemaan teineille... tai kyllä noista veroista nyt täytyy mainita, mutta kerron vallan sangen mainiosti menneestä päivästä.

Ja nyt arvoisa(t) lukija(t) mikäli ei kiinnosta tämän enempää painappa backspace napulaa niin pääset äsken vierailulle sivulle.

Eilen lähdinkin hakemaan vihdoinkin 6 kk odotettua varaosaa, strike chamberia. Pienet muovipalikat joista pisin ei ole edes 5 sentin pituinen maksoi vain huokeat 45 €. Eniten laskussa silmät pullistuivat kun luin paljonko veroa menee Suomen valtiolle; 8.11e. Ei siis jukulauta! Eihän tälläset verot innosta ihmisiä liikkumaan ollenkaan ja sitten itketään kuinka ihmiset ei liiku ja liikalihavuus aiheuttaa sitä ja tätä.
Ei näin. Ehkäpä Lex Karpela voisi tähänkin tarttua?

Jeps, tänään oli vallan loistava frägipäivä. Frägiä tuli joka roundi enkä kertaakaan päässyt narahtamaan. Pistoolilla ja rynnäkkökiväärillä mentiin... ehkäpä oli vain hyvä pulla päällä, koska en muuten saa joka roundi frägiä. Sunnuntaina tulee Turkusoftissa sitten ammattilaisilta niin paljon kuulaa nassuun, että oikein itkettää.

Mutta se tästä päivästä. "Syyllinen heittäköön ensimmäisen kiven."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.