IRC-Galleria

Ei oo ilolla rajaa ku bassolla ajaa...Tiistai 22.05.2007 12:02

Tullut taas unohdettua kokonaan kirjoittelu. Ehkäpä se johtuu muista projekteista ja kiireistä.
Tänään on kumminkin aikaa vaikkapa heti aamusta iltapäivään asti.
Kyllähän minulla koulua on, mutta allekirjoittaneella on erinäisiä ongelmia kuljetuksen kanssa.
Jos otsikosta joku osaa päätellä niin bassohan se. Se on viime kirjoittelun välillä hajonnut kolmesti. Kahdesti vaihteet ja tässä viimisellä kerralla (aamulla kodin eteen) hyppäsi ketjut keskiön väliin niin tiukasti, että piti ketjut katkaista jotta sain sen sieltä välistä pois.
Ts. kevään ensimmäisessä huollossa korjattu vika on uusiutunut (taas (kolmas kerta -07).

Ja ensimmäinen huoltohan ei ollut minun huolto vaan ammattiliikkeen huolto missä jarruihin tuli väärät ruuvit, takarengas väärinpäin, vaihteet vituillaan jne...

Puolituntia pyörää autotallin edessä rukkasin kunnes veli tuli auttamaan. Tunti tuli saldoksi huolloissa kun päätettiin yhteistuumin luovuttaa. Veli meni kouluun ja minä jäin kotiin.

Viime vuosi oli suhteellisen hyvä bassolle, tämä vuosi taas kostautuu kuten edellisvuosikin. Tänä vuonnakin on jo enemmän huolto- kuin ajotunteja. Minkäs teet.. paska mikä paska.

Uuden 8-toimintoisen Sigman sain kyllä asennettua pyörään, mutta eipä siitä taida olla paljoa apua kun on varmaankin kalibroinnit seinillään. Helpposti asennettava mittari tosiaan. Piti suorittaa isän kanssa törkeät matematiittiset kaaviot jotta saatiin kalibroitua. Vanteen ulkoreunasta kun ei voi olla 5 mm väliä haarukkaan.
Varsin työkaluvapaakin mittari oli... ei tarvinnut kuin 4 eri työkalua asentamiseen, ehkäpä paketti oli työkaluvapaa, koska sen mukana ei tullut edes kaikkia tarvikkeita.


Kuvailtu on vaikkapa mitä tässä välissä mm. Radalle.comissa kävin maistelemassa ilmapiiriä ja kuvia napsimassa. Originaalikuvia ne edelleen ovat, 2/3 kuvasta sain editoitua kunnes huomasin terävöitys virheen ja liat jokaisessa kuvassa. Pöly oli tehnyt tepposensa ja sotkenut kaikki tarvikkeet joten kuvat olivat orig. netissä.
1.7 gb meni palvelimelta siihen tilaa ja 1.7 päivää siihen, että ne palvelimelta hävisivät.

Kuukauden aikana on kameran takia pudottu milloin mihinkin kuoppaan, mutta eiköhän tästä selvitä... eiköhän tästä selvitä.

...tosin tekisi mieli työntää basso lähimpään suohon, mutta milläs sitten mennään kouluun kun ei sillä nyttenkään päästä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.