IRC-Galleria

SuperHyperSimba

SuperHyperSimba

ähäkutti
10.07.08 00:08 <Senjaa> asia selvä. kyllä se tästä, elämme kovia aikoja ystävä hyvä.<3 poimi siis vuokseni jyvä, josset sitä tee, vaivun pian horrokseen. sitten kuolen pois, jos joku edes haudalle jyvän tois <3

10.07.08 00:15 <Senjaa> ah ihanaa kun minusta runoa pukkaa, kuin sinä kutoisit villasukkaa! <3 tupakin voisit minulle heittää, kun ethän osaa edes velliä keittää! oot niinku silli, ei sun suussa pysy muutako pilli!

10.07.08 00:19 <Senjaa> mistä keksit tuon, että muka epäsivistyneesti juon??? on tuo törkeä vale, et oo yhtä komee ku BBsale ;) joten älä enää tuollaisia juttuja keksi, koska siihen tyssää meidän ihana seksi!

10.07.08 00:25 <Senjaa> meinaatko mut jättää, mikä täs suhtees nyt niin pahast mättää?! mä luulin olevani hyvä sulle, ja säkin niin ihanasti aina ennen puhuit mulle. nyt on kaikki toisin, palaisin menneeseen jos vain voisin, enkä enää toisii naisii kotiimme toisi. annatko viel mahiksen, saat vaik karviksen ;) kunhan vain annat mun juoda, niin en muita kotiin jaksa tuoda.<3

10.07.08 00:35 <Senjaa> yöt rakkaimpain, niin kauan sua elämässäni hain.<3 nyt oon onnellinen ku mul on sut, sanoo mun autokin put put . :)








Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.