IRC-Galleria

Susityttö-

Susityttö-

monet kauniit & yksi ruma

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Mielettömän hieno viikonloppuSunnuntai 30.10.2011 20:55

Sinäänsä aika huvittavaa, että oon kerran ajanut kaupungissa (melkein tutussa Tampereessa) ja sekin oli sellanen "ajampa paniikissa kauheella kiireellä eläinlääkäriin". Sit tänä aamuna toisen kerran kaupunkiajoo ihan vierassa Seinäjoessa :D

Mut Cujo oli aivan supermahtavaihanamieletön Seinäjoen kansainvälisessä. Alkuun oli vähän sellanen ujopiimä, mutta eka hallinäyttely + tuo on käynyt yhessä mätsärissä just Suomeen tulleena, baby-luokassa kesäkuussa ja sit yhessä pentunäyttelyssä eli ehkä ihan ymmärrettävää, että alkuun vähän jännäs.
Sit kun se katteli ja funtsi asiaa niin oli aivan super! Ei se missään välissä mitään räyhää pistänyt pystyyn ja ekan kerran kuulin sen haukkuvan vasta pihalla kun oltiin lähössä koska kaveritkin haukku. Hallissa se oli koko ajan tosi hienosti.

Esiinty aivan mahtavasti! Tuomarin kanssa ei ollut mitään ongelmaa ja seiso hienosti kehässä. Ainut mikä tuotti vähän probleemia oli kehän ympäri juokseminen. Siinä vaan kerran yritti tarrata hihnaan, mutta ei alkanut sit sen enempää reuhkaan. Cujo oli niin mahtava siinä tuomarin kanssa ja se esiinty aivan mielettömän hienosti! Tykkään, tykkään, tykkään ♥

Eilen oli myös aivan huippu olla kattomassa MH-luonnekuvausta joka meni Kiralta mahtavasti. Aivan mielettömän hienot reagoinnit eri juttuihin ja tosi hieno! Kira oli aivan supermahtava ja rakastuin.

Tosi hyvä viikonloppu ja oon niin fiiliksissä tästä! En ees muista, koska olis ollut näin hyvä viikonloppu. Kerittiin Toninkin kanssa vielä kattoon leffa perjantai-iltana ja silti heräsin lauantaina tosi virkeenä. Onneks lähtö oli vasta niin myöhään! Tänä aamuna heräsin tosi reippaana puoli kuudelta ja kävin koirien kanssa aamulenkin ennen Seinäjoelle lähtöö.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.