IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Oli pakko kokeilla 8DDKeskiviikko 06.02.2008 23:48

Googleta "oma nimesi ei" esim "keijo ei" ja katso mitä et. Kopioi 10 ensimmäistä kohtaa jotka tulevat muodossa "nimesi ei" ja laita päiväkirjaasi. Väsynyttä mutta koomista...

1. Yhdellä varpu ei taipunut lainkaan, joten tuloksiin on laskettu kolme onnistunutta koesarjaa. (lol XD)

2. Otettiin pituus, paino, piti rakentaa palikoista torni (Varpu ei suostunut), näyttää että missä on nenä (Varpu ei suostunut) ja sitten setä heilui laitteen kanssa, mistä kuului ääntä eli kuulokoe. (kun en suostunut. vähänkö repeilin tälle :D)

3. Pennut ovat saaneet omat kodit ja kesyyntyneet, mutta Varpu ei ole ollut yhtä onnekas - tai yhteistyöhaluinen. (mitä mulle on käynyt :<)

4. Kaikissa Varpu ei kuitenkaan herätä luottamusta. (otsikko oli Väärinymmärretty Varpu XDD)

5. Rakastuttuaan Asseriin Varpu ei enää edes mainitse työtään, harkitse työpaikan vaihtoa, eikä puhu haaveista naida rahaa tai sivistystä.

6. Varpu ei ollut neuvolakäynnillä ihan parhaimmillaan, vaan hieman kiukkuisalla tuulella, eikä lämmennyt tädin leluille ja muille tempuille. (huono päivä ;))

7. Mutta se varpu ei taivu kaikilla. (kyllä kaikki nyt haluaa taivuttaa XD)

8. Helppo tehtävä, mutta voin jo odottaa sitä kuinka salatietäjät tulevat tänne selittämään että vesiputkessa vesi menettää tehonsa ja varpu ei toimi :)

9. Kokko empii hetken, sillä varpu ei värähdäkään. (siis mitä oltiinkaan tekemässä? o.O)

10. Varpu ei halunnut yhteiskuvaan, siitä hieman hapan ilme

Kivaa oli. :D Sori hyppäsin lopussa hiuksen kun taikavarvuista oli niin monta samaa... Yhdessä jutussa puhuttiin koko ajan varpumiehistä. Kiva sana. 8D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.