IRC-Galleria

Swarm

Swarm

on päästään vialla...

Aamukahvilla...Lauantai 06.01.2007 13:20

Näyttääpä tuolla ulkona olevan nyt sellanen ilma, että pitänee hypätä auton rattiin ja kaasutella pitkin Märsylän mettäteitä. Aamulla vilkasin ikkunasta ulos ja en meinannu uskoa silmiäni ku näytti olevan sellanen talvinen keli vaikka lunta ei oo ku nimeks.

Pysyimpä eilen kotosalla lähes koko illan. Tuossa vielä ku kaupat oli auki, piti käydä ostamassa pari putelia limunaatia ja batterya ja siinä matkalla kävin Monossa kahvilla ku ketään ei ollu liikenteessä. Pelattiin baarin ainoan asiakkaan, tuttuni, kanssa pari peliä biljardia ja lähin kotia. Kello oli siinä 21.30. Ilta oli sellanen rauhallinen koti-ilta, jotka tekee aina välillä kyllä hyvää.
Tänä iltana vois taas käydä kahvilla alkuillasta, vilkasemassa onko ketään juoppoja liikenteessä.

Viime yönä tuli nähtyä unta jota näkee tämän tästä. Siihen uneen liittyy henkilö jonka kans olin 2,5 kuukautta, noin, kimpassa. No tarinahan päättyi niin kuin en olisi halunnu. Mut se siitä. Ainaki vielä pystyy näkemään ja juttelemaan kyseisen henkilön kans unissa, jos ei elävässä elämässä. Ja hauskaa oli.

Jep jep, kahvit juotu, aika lähtee tekemään "Avara Luonto" roadtrip. Vois kävästä mettäkämpälläki jos viittii kävellä 400m.

Keep it up!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.