IRC-Galleria

Swarm

Swarm

on päästään vialla...

Tänään sitte näin...Perjantai 26.01.2007 18:04

No joo, tulipa pieni preikki ettei tännekkää tullu mitää kirjoteltua. Tänää oli vapaapäivä ku sellasen kysyin. Kävin aamuseltaa hammaslekurilla ja ehjät leegot on suussa, pientä pintahiontaa piti tehdä mutt ei sen kummempia. Sitte otin koiran ja äitin messiin ja lähin mettäkämpällä pyörähtää jotta ne sais vähä juosta... xD tai siis koira sais juosta ja äiti vähä raikasta (maa)ilmaa keuhkoihinsa. Lunta tulla tuprutti ihan kivasti ja kyllä mettäkämppä on vaan paikoista ykkönen jos rauhaa hakee.

Tämä viikoloppu taitaa mennä selvissä merkeissä ku ei toi kalja viime viikoloppuna maistunu enää nii hyvältä. Ajattelin ett jos pitäis pari viikoloppua väliä jotta makuhermot sais vähä lepäillä ja sitte riipaisis pienet. Kylille lähen kyllä mutta ihan kahvilinjalla. Ei oikeen innosta juoda. Varmaan oon tulossa vanhaks, sitä kuulemma on liikkeellä...

Viime viikoloppuna tuli riipaistua ihan kiitettävät kännit ja muisti palailee pätkittäin...
Pieniä flashbackeja tulee aina sillon tällön. Baarissa tuli valomerkki nii alko muistiki pätkii ihan kiitettävästi, mut tosiaan sieltä täältä on jotaki muistikuvia... =)

Mutta ei sen kummempia... Nöyrtykäämme.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.