IRC-Galleria

Swarm

Swarm

on päästään vialla...

SoaDKeskiviikko 31.01.2007 20:12


Eli kuuntelempa tässä vanhempaa System of a Down tuotantoa ja on aika pelottavan hyvän kuulosta.

Päivä sinänsä ei ollu juuri normaalista poikkeava. Paitsi että loppupäivästä saatiin kuulla, että Pouttu on myyty. Noh, ei vielä tiedä vaikuttaako se meikäläisen duuniin mutt sen näkee sitte.
Itse en pitäny uutista yllättävänä tai muutenkaan hämmentävänä, mutt noit vanhemmat työntekijät yllätty munki puolesta ja huomasin heissä pientä pelkoa työpaikkansa puolesta. No helppohan se mun on sanoo ku oon vielä suht nuori ja elämä edessä ja mahdollisuudet. Mutt kuten sanoin, sen näkee sit mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Flunssan pahus meinaa ottaa kehostani otteen. Nenä vuotaa ja kurkku on omituinen joten kävin hakemassa apteekista vähä tabuja jotta voin lääkitä itteeni. Toivottavasti tämä nyt ei pahene mut jos vanhat merkit paikkansa pitää nii ei tämä tällä vielä ohi oo. Meikäläisellä tuo kurkku ku on aika hyvä ottamaa vastaan kaikelaisia pöpöjä/tulehduksia. Toivottavasti en taas joudu puhekieltoon. Pitäskööhän kurlata kurkku puhtaaks viskillä? Auttaiskohan?

Se olis ylihuomisen jälkeen lauantai. =)
Tavote olis viel yks selvä viikoloppu ja se toteutuuki jos flunssa äityy oikein pahaks. Ja vaikka ei paheniskaa nii silti ajattelin "paastota".

Sii juu leitör!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.