IRC-Galleria

Swarm

Swarm

on päästään vialla...

...olen rutiinien orja...Maanantai 26.02.2007 17:54


...oravanpyörä jatkaa pyörömistään ja uus työviikko starttas suhteellisen hitaasti menneellä työpäivällä... mutt henkissä selvittiin sieltä "ruumishuoneelta" ja tultii tekemää uudet eväät.

Huitasin tuossa kilon verran makaroonilaatíkkoa naamariin ja tässä odottelen jotta salille vois lähtee. Vatta on täys ku turusen pyssy. Penkkipäivä olis tiedossa joten saa makoilla mutta on puolentoista sataa kiloa rautaa rinnan päällä... toivottavasti enemmän.

Viikoloppu tosiaan meni kokolailla rauhallisesti kotioloissa, mitä nyt se yks kuskikeikka mutta kuskattava oli hyvä ystävä ja mukavaa seuraa ja tultii ihmisten aikoihin takas joten kerkes vielä puuhata tietokonee ääressäki. Eilen paukahti viesti kännyyn jotta kuskattavalta oli muisti katkennu jossaki välissä mutt muisti kumminki että hauskaa oli, vaikkaki Toholammin yöelämä ei kovin vilkasta oo vielä tuossa alkuillasta, mikä nyt on varmaa muutenki selvää... =)


Itellä on nyt joku outo kausi menossa ku ei tee mieli juopotella. Ottaiskohon ne AA-klinikalle hoitoon sillon jos viina EI maistu? Pitääpä heti pirauttaa ja kysellä... =)

Mut nyt levähtää jotta jaksaa nostaa palju malmia...

Do you feel lucky?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.