IRC-Galleria

Swarm

Swarm

on päästään vialla...

Kofein Addiction...Perjantai 20.07.2007 04:01

...tai jotain tohon suuntaan. Kahvia on tullu lipitettyä sitte enemmän kuin normaalin ihmisen vatsa kestäis, batteryä juodaan koko ajan ja nyt hommailin vielä kofeiinitabletteja jotta jaksaa elää. Mutta itsehän en ole normaali, periaatteessa aika kaukana siitä. No mutta, paukahti pekkanen huomiseksi ja tässähän on koneen ääressä tullu viihdyttyä ihan mukavassa pienessä transsin kaltaisessa tilassa. Jospa sitä huomenna sais jotain sellasta aikaan mikä hyödyttäis tätä RL eli real lifee jollain lailla. Olo on ollu viime päivät jotenki hyödytön ja tuntuu että sitä alkaa vieroksumaan kohta koko yhteiskuntaa. Ei tekis mieli olla tekemisissä kenenkään kans mutta toisaalta kaipaa jotain seuraa koko ajan. Toisten naamat vituttaa ihan kympillä ja tekis mieli kattoa vaan maahan ku kävelee ohi. Ehkä tämä on joku yksinäisyydestä evoluution luoma uusi muoto. Ehkä...

No oon sen verran saanu huomiseks suunniteltua jotta kävis ottamassa vahviste rokotuksen tällaiselle mystiselle taudille ku Hepatiitti se ja se joka iskee salakavalasti ulkomailla ja käyttää hyödyksi avuttomia ja ajattelemattomia, pahaa- aavistamattomia turisteja jotka omassa tyhmyydessään pistävät suuhunsa sitä sun tätä. Toi rokote makso huikeat 49€/laaki ja ainetta itse ruiskussa ei ole juuri nimeksikään.

Tavoitteena olis pysytellä kotona koko viikonloppu, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Vannoin ja vakuutin ainaki itselleni että yritys olis kova jottei viinaksiin tulis sekaannuttua tänä viikoloppuna. Porukat ei oo kotona vaan lähtevät viettämään laatuaikaa isännyksen kotopaikalle johon toivottavasti jossakin välissä tulevaisuudessa muuttavat niinku ovat puhuneet/haaveilleet.

Nyt tämä lähtee nukkumaan. (Viime yönä ei tullu nukuttua ku 2,5 tuntia. Oli aika hohdokas työpäivä...)

Pee.Äss Tervetuloa viikoloppuna kyläileen ja häiritteen mua jos kiinnostaa. Ei mua nyt nii paljoo naamat vituta jottei seura kelpais... tai no riippuu seurasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.