IRC-Galleria

Tyttöjen aarrejahti 2009Perjantai 16.01.2009 15:07

Tää tyttö otti ja tippui koulun portaat alas. Me oltiin menossa aarrejahtiin. Sitten tämä tyttö haettiin ambulanssilla koululta ja joutui odottamaan sairaalassa iäisyyden med Maarit. Palkinnoksi tää tyttö sai polvensa kunnolla pois paikoilleen ja jalkapöydän isonvarpaan luusta murtumaan osa luuta pois. Nyt tällä tytöllä on jalassa kiristysside, polvessa side, kävelysauvat, kipulääkkeitä ja saikkua.

Harmi, olisin toivonut et saisin kultaa, ens kerralla sitten.

Mutta kiitos kaikille jotka kirjoittivat keskiviikon pippaloissa siteeseen lohduttavia lauseita ja kiitos Jonille ja Tapiolle kun sitten kirjoitteli niitä myös käsiin ja kaulaan. Tänks pojat, koulussa ei yhtään noloo eilen XD Kiitos myös Sonjalle joka otti vammaisen kotiinsa yöksi kun oman kodin rappuset pelotti liikaa <3 Kiitos Riinalle että kyytsäsit ja huolehdit. Kiitos Anninalle huolenpidosta, suklaasta ja kukista. Kiitos myös Ernalle huolenpidosta. Kiitos Flavolle ja Metulle myös siitä että kivunkin keskellä saatte mut nauraan "ota burana niin hoidetaan se toinenkin jalka!" (auts Flavo), "kysy saako sielt sauvojen lisäksi niit lippiksiä" (Metu <3).

Ootte ihania kaikki <3

Mutta kaiken kaikkiaan suurin kiitos menee Nanalle eli Maaritille, joka huusi mulle takaisin kun olin järjetön, koski muhun vaikkei olis saanut kun oli huolissaan, istu mun kanssa kiltisti kokoajan ensiavussa ja kuunteli mun järjetöntä juttua ja piristi mua omilla heitoillaan. Joka juoksi ylös ja haki kaikki tavarani jota tarvitsin ("ei tota hametta!" :D). Joka eilen toi mulle namuja ja leffaa (kiitos leffasta Metulle <3) ja istui kanssani iltaa. Kiitos nainen, olet ihaninta mitä tässä maailmassa on! Kun kaadun elämässä niin sä nostat mut ylös ja olet mun tukena (kirjaimellisesti jopa :D) ja teet sen niin usein.
Rakastan sua!! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.