IRC-Galleria

SyyhyPUNKki

SyyhyPUNKki

Sarcoptes scabiei

Selaa blogimerkintöjä

Tästä on jo aikaa..

Mentiin kerran erään vanhan talon vintille.
Talo oli tyhjä, sekä alakerrasta, että ylhäältä, fakta.
Vintin ainoa sisäänkäynti "ikkunaluukusta", joka oli suljettu ulkoa päin.
Tutkittiin koko paikka tarkasti joka puolelta ja sitten ruvettiin katselemaan vanhoja lehtiä ja muita papereita mitä lojui lattialla. Katseltiin ikivanhoja kirjeitä..Sitten käteen eksyi eräs jota luin ääneen.. Siinä oli että eräs henkilö oli kuollut tapaturmaisesti ja kutsuttiin hautajaisiin jne.. Kerkesin lukemaan noin puoleen väliin kun vintin perältä kuulu "ontto" vanhan miehen ääni, jähmetyin paikalleni.. Katsoin kaveriini ja kysyin että kuuleeko se saman..Kyllä.. No jo ilmeestä kyllä tiesin että kuulee :D
Hetki oltiin siinä paniikissa ja lähettiin vitun nopeesti meneen..
No sit mietittiin kotona että mitä helvettiä, ei keksitty mitään selitystä asialle. Pakkohan sinne oli mennä sitten takas. Lievästi sanottuna jännitti, no päästiin sinne ja kateltiin taas joka paikkaan, missään ei näkyny mitään ihmeellistä, ei kuulunu mitään.. Mutta sit huomasin lattialla sen kirjeen mitä olin lukenu sillon kun se ääni kuulu, siinä vaiheessa tuli kylmät väreet ku tajusin että se kirje oli revitty neljään osaan.. Tällekkään ei keksitty mitään selitystä.
Mietityttää koko juttu vieläkin.

Ja tähän on vielä vähän jatkookin eräältä toiselta kerralta, mut olkoon ny.

Hassu juttu muuten kun ton tapauksen jälkeen kuulin, että jotkut on nähny sen talon ikkunassa miehen kasvot, sen joka siellä aikasemmin asu ennen kuolemaansa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.