IRC-Galleria

Syysmyrkkylilja

Syysmyrkkylilja

tiipadaapa

myrsky nousee horisontistaTorstai 05.10.2006 07:24

Heipa hei!

Tanaan on ollu melko hiljanen paiva. lahettiin aamulla rannalle joskus kymmen aikaan, ja kappas vaan keltanen lippu sangossa. eli siis varoitus. Aallot oli aika kaameet, kun surffaritkin jai pohtimaan kannaattaako menna. suloha tietysti oli iha innoissaan, vaikkei paastettykkaa sita vyotaroa syvemmalle. ei niissa aalloissa itsessaan mitaan uhkaavaa ollu, mut se virta mika siella pohjalla oli, kun ne aallot nousi, herranjumala siina vedettiin ronyt useempaa otteeseen vedessa mika oli vaan polveen asti. nyt on lihakset iha kipeet :D

sen verran voimaa niis aallois oli et bikinit sinkoili koko ajan minne saattuu, onneks siel ei ollu ketaa nakemassa :D varsinki sillo, ku tuli vaha isompi aalto ja sulo vetinurin ja tarttu miun ylaosaan kiinni ja veti sen mennessaan, vaikkei siina ketaan ollu nakomatkan paassa, oli silti vitun noloa, kun ei paassy piiloon ees veden alla, ku vesi aina aallon jalkeen vetayty takas uuttaa aaltoo varten, siina sitten huutelin aitii paikalle auttamaan :D sainpahan aidin kuitenki vakuuttuneeks siita et tarviin uudet bikinit :D

yhen aikaan sit lahettii rannalta ja tultiin tanne takas kirjottelee kortteja tutuille, huomen laitan postikortteja tulemaan paulalle, jesselle<3, veeralle, simolle ja joonakselle. Saa naha millo ne tulee sit perille. saattaa vierahtaa aikaa. sit tietty huomattiin et perkule eiha meil oo postimerkkeja ja lahettiin aitin kans niit ostamaan. paikallinen postitoimisto toimi samalla tavalla kuin paikallinen tulli. helvetin hitaasti ilman jarkevaa syyta. paikka oli viel hiton ahdas, ja ihmiset kavi jonos juttelee niita ja naita, mika oli hassua sekin >D sit siel oli kirjeen kirjotus, postimerkin asetus ohjeita :D siis wtf. outo paikka, ja ihmeellinen hissimusiikki soi taustalla.

Samalla kaytiin myos antiikkikaupoissa, ne oli tosi kivoja, ja siel oli ihanii vanhoja egyptilaisia koruja, oisin halunnu yhet korvikset mut paljastu et niis on hinnassa pari nollaa liikaa :D aiti loys jonkun hopeasormuksen jota se nyt on koko paivan hehkuttanu :D

myohemmin kaytiin viel seikkailulla yyber rikkaiden alueella. vitsit et oli hienoo, just sellas mita teeveest nakee :D hienoimpia paikkoja oli muun muassa trumphin joku talo (jonka takia sulo sit koko loppu matkan hoki you're fired) siel oli joku ihme vaakunakin pihalla, seka kennedyjen joku ihme paikka, samal kaytiin siin lahel kattoo erast kirkkoo jos jotkut kennedyt oli menny naimisiin. sit kaytiin jonkun ihme koulun pihalla, mis oli helikoptereita :D luulin et se oli joku lentokoulu, mut miulle ainaki vaitettiin et rikkaat menee niil kouluun :D aivan.

tas illal oon sit vaan lukenu pale immortalii, jossa on tapahtunut paljon mielenkiintoisia kaanteita. sulo on riehunu koko illan, varsinkin ku se nukku paivaunet silla aikaa ku oltiin aidin kaa postimerkkiostoksilla. vinkuu niitte radiopuhelimien kanssa ja ettii kanavai, pari kertaa siel on kuulunu jotain espanjalaisten juttuja :D jannaa.

Ulkona tuulee aika napakasti, saatiedotukses sanottii et huomen tuulee viel lisaa, kun vaan nyt ei tulis mitaan pahempaa myrskya. janna muuten ku monissa talojen ikkunoissa on puu tai metalli vermeet eessa, et jos tulee paha myrsky ei ikkunat mee rikki. joskus viime tai toissavuonna tast talost oli lahteny katto :D alkaa tuntuu hiukka vaaralliselta taa elama taalla. Mut ei tassa kuitenkaan mitaa vaaraa ole.

Nyt meen lukee miu kirjan loppuun ja juomaan lisaa kokista :> btw. sain tanaa laskettua talon kissat, niit on 11 :D eika tas talo oo kuitenkaa ku vissii kaheksan asuntoa :D koiria nakyy paljon vahemman. adios darlings!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.