IRC-Galleria

Syysmyrkkylilja

Syysmyrkkylilja

tiipadaapa

Blogi

- Vanhemmat »

RenkaatMaanantai 31.10.2005 18:59

Heräsin tänään puoleen kahdeksaan viemään ajokkini vuokkariin renkaiden vaihtoon. Sieltä sain sitten kyydin kouluun, ettei tarvinnut kävellä :) Koulussa en muutamaa tuntia pitempään jaksanut istua, kun väsytti niin perkeleesti tuo aikainen herätys. Päätinkin "oikaista" erään metsän/puskan/hakkuualueen/uuden asuinalueen kautta. Eipä siinä juuri mitään järkeä ollut, mutta olihan tuo vaihtelua, ottaa vaan päähän että oli niin kurjassa kunnossa koko metsä.
Äsken kävin sitten hakemassa ajokkini vuokkarista, tosin tarvitsin miehekätä apua Mikolta, kun en yksin uskaltanu sinne mennä. Nyt sitten huristellaan talvirenkailla, kun syksy on jo pitkällä. Ikävä kesää ja kotia.

hullu jeejee!Sunnuntai 30.10.2005 02:23

on se kumma. irc galleria riistää vähäisemmätki rahat pikkuteinihuorilta kaikenmakuisilla tekstiviestipalveluilla. sama kai. parempi sekin,ettei mene viinaan. Tai sitten paikka muuttuu porvarien kotikoloksi. "tilaa oma ferrari galleriasta!" alapiuolelle teksti: "Katso ohjeet tekstiviestipalvelut-sivulta!" jep. sinne sitä mennään ja kovaa. tiadan jäädä seuraavalla pysäkillä pois. tervetuloa turhamaisuus! pysyn mukana kyydissä,kunnes kaikki muuttuu maksulliseksi!

Terve ja kiitos kaloista!
- Vanhemmat »