IRC-Galleria

Syysmyrkkylilja

Syysmyrkkylilja

tiipadaapa

Blogi

- Vanhemmat »

scart-liitin paha liitinLauantai 12.11.2005 13:36

ihme sähläystä eile videoitten kera. piti kattoo joku video illalla. olin käyny jo saunas etc laittanu yökkärit päälle. laitetaan video sisälle vempeleeseen ja ihmetellään miks helvetis kuva ei näy. noh sitten etitään ohjeita siihe vempeleeseen ja eihän niitä löytyny. kaikkea muuta kyllä, kuten vanhojen videoitten, silitysraudan,mp3:sen jne. sitten katellaan niit johtoja ja ihmetellään kuka perkele on ryöstäny mein scartjohdon. siinä sit myllätään koko talo läpi ettien sitä perkeleen johtoa. ei löydy. soitin sitten isälle a kysyin onks sil ylimäärästä. eihän siel tietenkää ollu, mut sain sen lainaamaan omaansa miulle. siinä sit viiletin yöpukupäällä skootterin selässä isälle hakemaan sitä johtoa.
kotiin ku takas pääsin ni äiti oli taas vauhdissa, kello lähenee puoltayötä ja mamelukki imuroi taloa :D yritä sit katsoa siinä leffaa ku toinen imuroi vieressä :/

dumppa dumppaPerjantai 11.11.2005 18:46

ihan hirvittävän köyhän tylsä päivä. jos jotain tekisin, voisin olettaa olevani vielä olemassa. jou. lets go!

PedotKeskiviikko 02.11.2005 18:18

Pitkän koulupäivän jälkeen sain vihdoin postissa uuden cmx:n levyn<3 Harmittaa vaan ettei kerkeä tänää sitä paljoa kuulla, kun kohta pitäisi mennä sukulaisille kahville jessen kanssa. Ihmeellistä että voin jännittää sitä näin paljon.
Omituista myös että kalle oli tänään meillä :D

jokainen on kohtalonsa kanssa yksinään

RenkaatMaanantai 31.10.2005 18:59

Heräsin tänään puoleen kahdeksaan viemään ajokkini vuokkariin renkaiden vaihtoon. Sieltä sain sitten kyydin kouluun, ettei tarvinnut kävellä :) Koulussa en muutamaa tuntia pitempään jaksanut istua, kun väsytti niin perkeleesti tuo aikainen herätys. Päätinkin "oikaista" erään metsän/puskan/hakkuualueen/uuden asuinalueen kautta. Eipä siinä juuri mitään järkeä ollut, mutta olihan tuo vaihtelua, ottaa vaan päähän että oli niin kurjassa kunnossa koko metsä.
Äsken kävin sitten hakemassa ajokkini vuokkarista, tosin tarvitsin miehekätä apua Mikolta, kun en yksin uskaltanu sinne mennä. Nyt sitten huristellaan talvirenkailla, kun syksy on jo pitkällä. Ikävä kesää ja kotia.

hullu jeejee!Sunnuntai 30.10.2005 02:23

on se kumma. irc galleria riistää vähäisemmätki rahat pikkuteinihuorilta kaikenmakuisilla tekstiviestipalveluilla. sama kai. parempi sekin,ettei mene viinaan. Tai sitten paikka muuttuu porvarien kotikoloksi. "tilaa oma ferrari galleriasta!" alapiuolelle teksti: "Katso ohjeet tekstiviestipalvelut-sivulta!" jep. sinne sitä mennään ja kovaa. tiadan jäädä seuraavalla pysäkillä pois. tervetuloa turhamaisuus! pysyn mukana kyydissä,kunnes kaikki muuttuu maksulliseksi!

Terve ja kiitos kaloista!
- Vanhemmat »