IRC-Galleria

Töötti-Mansson

Töötti-Mansson

VA FAN!! DET ÄR 700 SPÄNN !!! NU JÄVLAR !!!

MUA SEURAA JOKU KUMMITUS!!!Tiistai 30.11.2010 02:42

PELOTTAA IHAN JUMALATTOMAN PALJO!!!

Oon pari päivää kuullu ihan ihme räsähyksii pamahuksii ja muita ääniä eikä ketään oo koskaan missään!! Eilen illalla olin Fitin kanssa ulkona ja näin jonku ihme valonki!??!?!?! Pari päivää sit näin jotai varjoja, ne näky ihan randomisti millon missäki ja hävis melkee heti!!!

Fiti on ruvennu yhtäkkiä haukkumaa aina pihasaunaan päin ku ollaa sen kanssa kahestaa pihalla. Tänää ku oltii ulkosaunan eessä ni Fiti rupes taas kuuntelee, sit se SAUNAN OVI AUKES ITESTÄÄ VÄHÄN JA JUMALAUTA SIELT KUULU JOTAIN KOLAHDUKSIA!!!! Fiti rupes haukkumaa ihan hulluna taas ja mie silmät lautasen kokosina peruutin hyvin varovaisesti pois sieltä sydän kurkussa.

Sit käytii meiän mummon äitillä tänää. Sil on joku älyttömän vanha antiikkinojatuoli-sohva-pöytäsarja. Fiti meni sen sohvan etee ja häntä koipien välis rupes haukkumaa sille SOHVALLE? Se haukku ja haukku vaikkei siin sihvalla ollu yhtään mitään, näytti vaan kun se olis haukkunu jollekki sohvalla olevalle ihmiselle tms.

NII ja mun huone mummolassa on vintin vieressä ja nyt sieltäki on alkanu kuuluu jotai ihme ääniä ihanku joku siirtelis tavaroita ja kävelis siellä. Tää on oikeesti ihan vitun pelottavaa! Koko ajan on sellain fiilis ku joku kävelis perässä ja tarkkailis.

MITÄ MIE VOIN TEHÄ?!?!?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.