IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 12.12.2006 17:19

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Haastamani ihmiset ovat tämän merkinnän lopussa ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Keksin uskomattoman helposti tekemistä yksikseni ja ei mistään. Vaikka kaapin avaamalla saatan keksiä useiksi tunneiksi jotain tekemistä mistä ei kuitenkaan ole mitään hyötyä. Koko päiväkin voi mennä näin.

2. Teen itseni kanssa sopimuksia. Nämä koskevat yleensä rahankäyttöä. Jos johonkin on mennyt liikaa rahaa saan itseni kanssa "neuvottelemalla" -keksimällä mihin muuhun raha olisi mennyt- morkkisen lähtemään.

3. Lupaan joka ilta itselleni meneväni ajoissa nukkumaan, mutta tekemättömien töiden takia en ikinä ehdi. Usein tämän listan kohta 1. hömpötys löytyy juuri tässä vaiheessa ja kaikki työt jäävät tekemättä ja olen silmät ristissä ja väsyneenä enkä mene silti nukkumaan. Aamulla lupaan taas, että huomenna sitten...

4. Kotona ei voi pitää järjestystä yllä jos jokin asia on väärässä paikassa. Esim jos laitan kaapissa jotain väärään paikkaan, koko kaappi on pian sekaisin ja sotku ei selviä ellen tyhjennä koko kaappia lattialle ja laita tavaroita yksi kerrallaan takaisin. (Sama oli koulussa vihkoon kirjoittaessa.. jos joku sivu oli suttanen, mietin tekeväni sen kotona uusiksi ja kirjoitin lopun erilliselle lapulle. Vuoden lopussa kaikki muistiin panot olivat lapuilla... Omaa huonettakaan ei voinut siivota ellei kaikki tavarat ollut ensin kannettuna käytävälle ja sitten ne tuotiin yksi kerralaan sisälle..)

5. Ja viimeisenä muttei vähäisempänä, mitään ei voi kirjoittaa lyhyesti. Kaikkea pitää selostaa ja selittää. Tässä on syy miksi yleensä meileihin vastaaminen tai kirjeen kirjoitus kestää kun pitää varata aikaa sepustukselle... Nämäkin vastaukset vähän venähtivät :)


Ja haastan

Charlie_81
maja
\Marie
SA-TomTom
delirium_

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.