IRC-Galleria

T-iia

T-iia

Tapasi Ihanan Ihmisen Aamulla

Siivoavatko normaalit ihmiset öisin?Lauantai 12.07.2008 05:58

Roskiin lensi niin vanhat yhteishakulomakkeet, 15-vuotissynttärikortit, ties milloin lipastonlaatikkoon piilotettu(?) PERUNA kuin ala-asteella irtileikattu hiustukko. Yhteensä kaksi muovipussillista paperia, parasta ennen - päiväyksen parhaimmillaan pari vuotta sitten ohittanutta karkkia ja muuta sekalaista roinaa rikkinäisistä leluista muovipusseihin.

Löysin KOLME laatikollista kyniä, kaksi avaamatonta suklaalevyä, ananaspurkin (pirkka), kasiluokan maantiedonvihon ja bilsan ykköskurssin opettajan tulostamat muistiinpanot - näin 4 kuukautta kirjoitusten jälkeen. Lisäksi kirjastokuitin vuodelta 2005 (Erja, mä oon lainannut sulle silloin parikin kirjaa, toivottavasti oot palauttanut :D ) ja kasan kumilenkkejä.

Oon mä silti melko ylpee itestäni, pääosin kaikki turha kama oli vuodelta 2005 tai tuoreempaa - siivoan mä siis todistettavasti ainakin kerran kolmessa vuodessa! Mutta minkäs minä sille voin, että tavaran pois heittäminen on niin mahdottoman hankalaa. .

*vink vink* Ei kannata siivota yöllä. Toki tavaroiden repiminen ulos kaapeista ja niiden äärellä tunnelmoiminen on yllättävän hauskaa aina kerran jos toisenkin vuodessa, mutta. Yöllä ei voi imuroida. Kun ei voi imuroida, ei voi myöskään saada laatikoita ja kaappeja niin puhtoisiksi, että niihin huolella lajitellut (roskiin vai ei) rakkahat tavarat voisi hyvällä omallatunnolla siirtää. Lopputuloksen voimme kaikki arvata.

Kattellaan huomenaamulla sitten, miten enää riittää innostus -.-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.