IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

On 6.12. sehän tarkoittaa, että on Suomen itsenäisyyspäivä. Tänä vuonna kotimaamme itsenäistymisestä on kulunut 90 vuotta ja se merkitsee varmasti paljon kaikille!
Koko maa juhlistaa juhlapäivää monella eri tapaa. Kävin aamupäivällä seurakunnan, kunnan ja partiolaisten järjestämässä itsenäisyyspäiväjuhlassa. Tunnelma siellä oli hyvin lämmin, kiitollinen ja ylpeä. Paikalle oli tullut monia sotaveteraaneja, lottia ja sodan aikaan eläneitä ihmisiä. Juuri heitä saamme kiittää uhrautumisestaan maamme puolesta. Sen ansiosta olemme demokraattinen tasavalta ja hyvinvointivaltio. Huolehdimme parhaamme mukaan jokaisesta valtiomme jäsenestä, heikoimmastakin. Juhlan ohjelmassa oli paljon juhlapuheita eri tahoilta ja ajatuksia eniten herätti kunnanvaltuuston puheenjohtaja puhe, joka korosti erityisesti nyt 100-vuotiaan suomenhevosen tärkeyttä sodassamme. Ilman suomenhevosta tuskin olisimme näin hyvässä asemassa.
Musiikkiesitykset olivat myös upeita ja koskettavia!
Kiitos sotaveteraanit itsenäisestä valtiostamme!

Oikein antoisaa 90-vuotis itsenäisyyspäivää kaikille!

http://youtube.com/watch?v=fbndUSHL9A0
Musiikki: Jean Sibelius, Finlandia Hymni

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.