IRC-Galleria

T_A_U_K_K_I

T_A_U_K_K_I

Meikä on takasin 100-0!e

saunapäivä 100-0Keskiviikko 04.10.2006 23:44

tänään on ollu meikäl aika meininki päällä. Kävin helsingissä ostoksilla. meni 2300 euroa ihan niinkuin noin vaan.mutta sain uudet kaiuttimet kämppään

.Lainasin Jasun autoa. sillä on sellanen 89 vuosimallin peugeot 205. meikä on aina vihannu niitä ranskan pastilleja.
.Ihan paska auto porvoon motarilla meinas auto lähteä hallinnasta monta kertaa kun yritti kirjottaa tektiviestiä ja pitää ratista samaan aikaan..jasu ei ikinä muista tarkastaa aurauskulmia! meikä on vihanen

Mutta stokmannil meikä kävi ettimässä suoria housuja ja myyjä kyseli että onko meikä joku julkkis? muka tutun näkönen, pah ja pyh sanoo meikä...meikää ei tunneta kun kotikulmilla ja sielläkin vaan sen takia kun oon on aika usein kännissä. dartsia heittämässä.
sitten meiksi kävi juomassa muutaman tuopin rautatieasemalla. Meikän pöytään istu yks nainen. herranen jumala se oli humalassa.onkohan meikäkin niin ruma humalassa?.

sen henki haisi bemarin peräöljyltä ja sillä oli niin punaset huulet, että paloautotkin olis varmaan kateellisia. yritti pyytää meikältä tupakan..en antanut...annoin kaks sikaria sille ja tulitikut...meikä yritti kattoa onko sillä sellaset verkkosukkahousut jalassa..niihin ilotyttö naisiin ei kannata meikän koskea voi vaikka tulla aids.
meikää alko kyllästyttää se nainen ja
sitten riitti ja lähdin autolle ja nyt meikä on täällä kotona..

jasun kanssa juodaan iltaboolit ja niin edespäin.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.