IRC-Galleria

Tabaab

Tabaab

Vastustakaa Mediamaksua!

JunassaMaanantai 10.09.2007 22:35

Junassa tapaa kyllä mitä ihmeellisintä porukkaa...

Olin tulossa aamujunalla kohti pk-seutua Tampereelta, ja eksyin ravintelivaunuun. Siellä istui ihan Kurt Cobainin näkönen heeba, ilmeisen päihtyneessä mielentilassa. Istahdin sitten siiihen, kun kaveri alkoi puhuttelemaan. Pienessä kankkusessa ei mielentilani ollut kovin otollinen henkevälle keskustelulle joten päätin imaista yhden oluen. Havaitsin siinä lompakkoa kaivellessani, että eihän mulla mitään rahaa ole mukana, mutta ei se mitään uusi hengenheimolaiseni tarjosi tuopillisen. Kovasti kiittelin ja aloin puhumaan, että koska luultavasti ei kuitenkaan tavata tämän reissun jälkeen, niin mitä jos tarjoaisin joskus jollekin tuopillisen, joka sitä tarvitsee:

- ...niinkun siinä leffassa, Anna hyvän kiertää, kyllä sä tiedät?
- Joo, anna Kalashnikovin kiertää!
- Ai hä?
- Niin että jokaisen Raamatun mukana pitäis tulla kaupanpäällisenä Kalashnikovi.
- *reps* Ok, ok.

Juttu jatkui astetta melankolisemmissa tunnelmissa, ja se inspiroi kaverilta kommentin,
"...ei appelsiinimehu maistu aamulla miltään, jos siinä ei oo kossua, ei aamulenkki tunnu missään ellei juokse poliisia karkuun..."

Hieno mies. Kaikkea hyvää, Tuukka.


Toisella kertaa olin tulossa jälleen pk-seudulle iltajunalla. Juna oli aivan täysi, joten painuin suorilta raflavaunuun, koska ei sattunut lippua sillä kerralla mukaan. Kysäisin kahdelta herrasmiehen näköiseltä keski-ikäiseltä mieheltä, että voisinkohan mahdollisesti istua heidän pyötäänsä. Lupa tuli, mutta miehet olivat sitä mieltä, että minun pitää maksaa heidän matkansa. No ystävällisenä ihmisenä totesin kavereille, että valitettavasti minulla ei ole niin paljon käteistä mukana, että voisin moisen urotyön tehdä. No eipä mitään, matka alkoi siinä mun osaltani harvakseltaan käydyn keskustelun merkeissä. Hetken päästä, intomielisen väittelyn jälkeen toinen hepuista lähti hakemaan (lisää) kaljaa. Kaksikon vanhempi äijä sitten hiljeni hetkeksi, kunnes totesi kaveristaan, että

"Hieno mies, kertakaikkiaan hieno mies. Peseytyy tosin vessanpytyssä, mutta muuten hieno mies."

:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.