IRC-Galleria

AntoisaaTorstai 28.09.2006 01:38

Oli kyllä niin antoisa päivä taas. Vittu kuudelta ylös ja ulos ja kouluun tekee ussan koetta, johon en kerinny lukee yhtää, ja en osannu mitää. jotenki sain silti kulumaa n. 9 sivua paperia.

Kotiin päästyäni oli nii hiton tylsää et katoin jotain eilisen ohjelmia nauhalta ja valitin äiskälle kuinka tylsää mun elämä ihan oikeasti on varsinkin näin arkisin. Sen jälkee äiskä kekkas et mee hei ostamaa lankaa ja ala kutoo itelles liiviä. No hitto nii mä sit tein. puna-musta raidallinen liivi siitä joskus kolmen vuoden päästä tulee. Jos vielä ihan sillonkaa, mut kyllä kymmenen vuoden sisällä saan inspiraation tehdä se loppuun.

Onneksi sentää hokasin kutoo upeassa ilmapiirissä. Katoin yhden komissaario palmun ja ihmettelin, sen jälkeen lukittauduin huoneeseeni ja laitoin kotiteollisuuden dvd:n pyörimään. En muista koska oisin viimeks sen kattonu, mut pitää kyllä kiittää erittäin toivotusta viime vuoden joululahjasta isoveljeäni<3 se osas yllättää ja osti mulle sen<: On se tullu sen verra usei kuitenki katottuu et taitaa aikalail ulkoo mennä. En valita.

Jostain ihmeen syystä ei väsytä yhtään, vaikka nukuin vaa pari tuntia viimeyön, ja oon ollu hereillä reilut 16 tuntia. Mut eihän sitä voi odottaa et unta aikasin sais.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.